Vizită presedintelui Crucii Roșii Române la Iași și la Vama Sculeni

Vineri, 25 martie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, președintele Crucii Roșii Române, Principele Radu și directorul general al Crucii Roșii Române, dl. Ioan Silviu Lefter s-au aflat alături de voluntarii Crucii Roșii Române, personalul Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați, translatorii, militarii de la Poliția de Frontieră și Pompieri, precum și de reprezentanții autorităților, la Vama Sculeni și în municipiul Iași.

Majestatea Sa a vizitat grupul de voluntari ai Crucii Roșii care asigură permanență  în Aeroportul din Iași, unde ajung refugiați ucraineni care doresc să părăsească România pe calea aerului. A vizita apoi corturile Crucii Roșii Române, organizate lângă Vama Sculeni, comandamentul de operațiuni, situat în birourile Vămii Sculeni și un centru pentru refugiații ucraineni.

Ca și la celelalte vizite din vămile țării, Majestatea Sa a mulțumit tuturor pentru devotamentul cu care își servesc semenii, arătând că aportul lor la întrajutorarea refugiaților reprezintă un exemplu pentru societatea românească și pentru Uniunea Europeană.

 ANG 3502ANG 3358ANG 3273ANG 3170ANG 3092ANG 3032ANG 2953ANG 2919ANG 2867

Ultimele stiri