Vizită delegației IFRC in Romania

O echipa formata din 8 delegați de la Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie și de la Societățile Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie din Anglia, Gerogia și Etiopia, a efectuat o vizită de lucru la Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Delegația a fost primită de directorul general al Crucii Roșii Române, dl. Ioan Silviu Lefter.

Programul vizitei a cuprins o întrevedere la sediul central al organizației cu directorii de departamente în cadrul căreia s-a discutat despre programele naționale ale organizației, despre problemele existente la nivel internațional și despre cooperarea între societățile membre ale Federației Internaționale.

Delegația IFRC a fost formată din:

-        Dl. Mike Adamson, CEO, Crucea Roșie Anglia

-        Dna. Natia Loladze, Președinte, Crucea Roșie Georgia

-        Dna. Kate Forbes, Președinte al Comisiei de Audit și Risc IFRC

-        Dl. Ato Abera Trola, Președinte Crucea Roșie Etiopia

-        Dl. Xavier Castellanos, director adjunct al Diviziei de Operare și Dezvoltare Societăți Nationale, IFRC Geneva

-        Dna. Maria J Kristensen, Seful Delegației Regionale pentru Europa Centrală și de Sed-Est

-        Dl. Amazat Baialinov, Sef birou Republica Moldova

-        Dl. Adrien Baur, Ofițer superior în cadrul Diviziei de Operare și Dezvoltare Societăți Nationale, IFRC Geneva

Delegația internațională a efectuat o vizită la Centrul Multicultural “Humanity’’, Call Center-ul și Magazinul Social al Crucii Roșii Române, proiecte implementate pentru sprjinirea refugiaților ucraineni. Totodată, echipa IFRC s-a deplasat la Romexpo București unde s-a întâlnit cu delegația UNHCR.

Vizita a continuat cu o deplasare în județele Vrancea și Iași unde delegația IFRC a cunoscut o parte dintre servicii complementare de asistență socială implementate de filialele de Cruce Roșie pentru a facilita traiul zilnic al persoanelor vulnerabile și al cetățenilor ucraineni.

Vizita Delegatiei IFRC la Sediul Central al Crucii Rosii Romana 6Vizita Delegatiei IFRC la Sediul Central al Crucii Rosii Romana 5Vizita Delegatiei IFRC la Sediul Central al Crucii Rosii Romana 4Vizita Delegatiei IFRC la Sediul Central al Crucii Rosii Romana 3Vizita delegatiei IFRC la Romexpo Intalnire UNHCR 3Vizita delegatiei IFRC la Romexpo Intalnire UNHCR 4Vizita Delegatiei IFRC la Magazinul Social pentru cetateni ucrainei Crucea Rosie 8Vizita Delegatiei IFRC la Magazinul Social pentru cetateni ucrainei Crucea Rosie 7Vizita Delegatiei IFRC la Magazinul Social pentru cetateni ucrainei Crucea Rosie 5Vizita Delegatiei IFRC la Magazinul Social pentru cetateni ucrainei Crucea Rosie 6Vizita delegatiei IFRC la Centrul Multicultural pentru cetateni ucraineni CruceaRosie 4Vizita delegatiei IFRC la Centrul Multicultural pentru cetateni ucraineni CruceaRosie 3Vizita Call Center pentru cetateni ucrainei CruceaRosie delegatie IFRC2

 

 

Ultimele stiri