image

Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți

Alături de partenerul nostru, Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare, lansăm proiectul „Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți”, campanie de colectare a produselor de îngrijire a sănătății (eliberate fără prescripție medicală), desfășurată în farmaciile partenere în perioada 10 februarie - 10 martie 2020.

Credem cu tărie că toată lumea merită să aibă acces la sănătate. Mobilizarea noastră chiar poate să încline balanța în favoarea îngrijirii sănătății pentru cei care, din păcate, nu își pot permite.

Vă invităm să donați produse dedicate îmbunătățirii și protejării stării de sănătate din următoarele categorii: durere, antispastice, răceală și gripă, tuse și durere în gât, produse pentru sistemul digestiv (protectoare hepatice, laxative, antiacide, probiotice), suplimente alimentare (produse pe bază de magneziu, produse pentru insomnie, vitamine și minerale), produse pentru prim-ajutor (bandaje, plasturi), produse pentru bebeluși (șervețele umede, biberoane) și produse de igienă personală (periuțe și paste de dinți). Sunt excluse produsele eliberate pe bază de prescripție medicală și produsele care trebuie să fie păstrate la rece.

Cu sprijinul filialelor locale și al voluntarilor Crucea Roșie, produsele colectate vor ajunge la instituții sociale care oferă sprijin persoanelor defavorizate. Astfel creștem șansele la o viață mai sănătoasă și împlinită pentru fiecare.

Alătură-te nouă și donează celor în nevoie! Vezi aici lista farmaciilor partenere. Pentru mai multe detalii, întreabă farmacistul sau voluntarii Sanofi Romania și Crucea Roșie Română prezenti în farmacii pe durata desfășurării campaniei.

*O campanie dezvoltată de Sanofi Romania și Crucea Roșie Română, cu sprijinul farmaciilor partenere și al DHL – partener logistic.

 

LISTA FARMACIILOR PARTENERE

Lista-farmacii-Banca-de-Sanatate-Crucea-Rosie-site.pdf

Ultimile stiri