Tabara de salvare din apa si prim–ajutor

Peste 40 de voluntari din 12 judete si municipiul Bucuresti participa in aceasta perioada la cursurile Workshopului International de salvare din apa si prim –ajutor, editia a IV-a, organizat de Cruce Rosie Romana filiala Giurgiu, intre 31 iulie - 08 august 2017.

Pe perioada workshopului, participantii invata tehnici de salvare din apa curgatoare si bazine, de conducere a barcilor cu motor, notiuni de comunicare si semnalizare la distanta, vor asista si participa la demonstratii de prim-ajutor, ajutor psihologic, atat la Dunare cat si in cadrul complexului Riviera.

Astazi voluntarii participa la cursuri de scufundari sustinute de scafandrii ISU Giurgiu, la piscina din cadrul complexului, la ateliere de prim -ajutor si salvare din apa-piscina, dar si la o demonstratie de PA intr-un parc mare din municipiu (Mihai Viteazul).

Tabara se va incheia pe data de 8 august, dupa ceremonia de inmanare a certificatelor de absolvire din seara de 7 august tuturor participantilor din Arges, Arad, Braila, Buzau, Caras, Dambovita, Dolj, Bucuresti sector 3, Ilfov, Mehedinti, Vrancea, Giurgiu.

Ultimele stiri