Start pentru cea mai mare licitație caritabilă din România

Cel mai mare eveniment caritabil din România – Licitația de Fapte Bune a fost lansat astăzi, 10 noiembrie. Startul celei de-a doua ediții a Licitației de Fapte Bune a fost dat în cadrul conferinței de presă organizată la Palatul Cesianu-Racoviță în prezența reprezentanților celor 10 fundații și asociații caritabile, participante la Licitația de Fapte Bune. Cauza Crucii Roșii a fost susținută în cadrul evenimentului de lansare de dl. Ioan Silviu Lefter – Director General al CRR.

Invitatul special al evenimentului a fost actorul Marius Manole, care a devenit ambasadorul oficial al Licitației de Fapte Bune. Licitația de Fapte Bune va avea loc pe 20 decembrie, iar până atunci se colectează donații pe artmark.ro.

„Arta cea mai înălțătoare este arta de a dărui. Povestea Faptelor Bune continuă și în 2022 la Casa de Licitații A10 by Artmark. Împreună vom salva vieți, vom da curaj femeilor fără voce, vom asigura mese calde în zone fără speranță, vom proteja pădurile României, vom pune umărul la educația tinerei generații și vom dona pentru ca inimile copiilor să bată în continuare. Rolul de Ambasador al Faptelor Bune mă face mai responsabil, mai implicat, mai curajos. Au mai rămas doar câteva săptămâni. Vă invit să vă aliniați în prima linie cu solidaritatea, să donați cel puțin suma minimă și să dăm viață Faptelor Bune de la Artmark”, Marius Manole, Ambasadorul Licitației de Fapte Bune.  

Crucea Roșie Română participă la licitație cu proiectul Centrul EGAL care are ca obiectiv reducerea abandonului școlar și asigurarea unei mese calde pentru copiii defavorizați din cele mai sărace zone din țară. Cauza Crucii Roșii vizează un cost de 250.000 de euro, iar o donație minimă de doar 25 de euro va asigura o masă caldă și o șansă la viață pentru zeci de copii.

Oricine poate dona pentru cele 10 cauze implicate în Licitația de Fapte Bune, având în vedere regimul de preț cumulativ, care permite ca ofertele depuse, fie de un pas sau de mai mulți de licitație, să se cumuleze. În cadrul Licitației de Fapte Bune se poate participa prin: ofertă scrisă depusă la Palatul Cesianu-Racoviță, prin telefon sau online, donând direct în platforma de licitație Artmark Live 2.0, în seara evenimentului din 20 decembrie. Este necesar doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro.

Licitația de Fapte Bune este primul eveniment caritabil din România care a adunat la un loc mai multe fundații caritabile, al căror obiectiv vizează cauze umanitare. De-a lungul ultimilor ani, Casa de Licitații A10 by Artmark a organizat peste 30 de licitații caritabile, punând la dispoziție platforma de licitație și oferind suport logistic pentru a susține cauzele concrete.  

În cadrul Licitației de Fapte Bune se poate participa prin: ofertă scrisă depusă la Palatul Cesianu-Racoviță, prin telefon sau online, donând direct în platforma de licitație Artmark Live 2.0, în seara evenimentului din 20 decembrie. Este necesar doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro.

Detalii pe www.artmark.ro

IMG 8249IMG 8245IMG 8235IMG 8233

Ultimele stiri