Majestatea Sa Margareta a fost realeasa, pentru patru ani, presedintele Crucii Rosii Romane

In zilele de vineri si sambata, 14 si 15 iunie 2019, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania (SNCRR) s-a reunit in sedinta Comitetului de Directie, iar apoi in Adunarea Generala a organizatiei care a avut ca obiectiv alegerea noilor organe de conducere.

In cadrul Adunarii Generale, Majestatea Sa Margareta a fost realeasa, pentru patru ani, presedintele Crucii Rosii Romane. Custodele Coroanei Romane a primit 82 de voturi favorabile din totalul de 82 de votanti.


In Comitetul de Directie al organizatiei au mai fost alesi sapte vicepresedinti: dl. Raed Arafat, dl. Viorel Catarama, dl. Aurel Danut Axinte, dl. Mitru Crisan, dl. Stef Gheorghe, dl. Dorin Ionescu si vicepresedinte tineret dl. Iulian Bobirnea. Din partea presedintilor de filiale, in cadrul Comitetului de Directie au fost alesi urmatorii membri: Beniamin Dragos (Arad) , Victor Paul Dobre (Galati), Constantin Lapadat (Valcea), Vlaicu Popa Marius Eremia (Gorj), Alin Andrei (Constanta) si Nicolae Berzescu (Caras – Severin). Cele trei posturi de reprezentanti tineret in Comitetul de Directie au fost castigate de: Ana Petrulescu (Sector 6 Bucuresti), Alin Micu (Harghita) si Iulian-Menandru Dirpes (Mehedinti). Pentru Comisia de Cenzori a fost votata dna. Stela Popescu iar pentru postul de trezorier a fost ales dl. Claudiu Gantoi.

In cadrul Adunarii Generale a fost prezentat si aprobat Raportul privind activitatea SNCRR in anul 2018.

ANG6440ANG6436ANG6362ANG6355ANG6266ANG6238ANG6230ANG6106ANG5875

ANG6561

Ultimele stiri