Liceului Teoretic „Scoala Europeana Bucuresti” Sector 1 a castigat trofeul Sanitarii priceputi 2018

In perioada 17 - 22 iulie, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN), Ministerul Sanatatii (MS) si Ministerul Administratiei si Internelor (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta), Etapa Nationala a Concursului pentru Sanatate si Prim Ajutor “Sanitarii Priceputi”, editia 2018.  Competitia s-a desfasurat in Complexul de Agrement „Poiana Pinului” din judetul Buzau.

La concurs au praticipat 215 elevi din clasele IX - XII, membrii ai 43 de echipaje castigatoare ale fazei judetene a competitiei organizate de filialele de Cruce Rosie.  

Juriul de concurs a fost format din dna. dr. Camelia Savu si dl dr. Eduard Mateescu Manager Program Prim Ajutor, reprezentanti ai Crucii Rosii Romane, dna instructor formator Viorica Dobrescu, reprezentant al MAI – DSU, dna Mihaela Necula, psiholog, reprezentant al MS, dl prof.  Ionut Prohasca reprezentant al MEN.

Castigatorii concursului sunt:

·         Locul I echipajul Liceului Teoretic „Scoala Europeana Bucuresti” Sector 1

·         Locul II echipajul Liceului Teoretic „Mihail Kogalniceanu”, jud. Vaslui

·         Locul III echipajul Colegiului National "Gheorghe Titeica", jud Mehedinti

·         Mentiunea I echipajul Liceului Teoretic „Grigore Moisil”, jud. Tulcea

Pe parcursul taberei au fost organizate cu sprijinul voluntarilor de Cruce Rosie si atelier de alimentatie sanatoasa, atelier de prevenire a dezastrelor, atelier de comunicare, atelier de educatie umanitara, atelier stress management, treasure hunt Principii Fundamentale, campionat de fotbal, concurs Miss si Mister, sesiuni de inviorare in fiecare dimineata, foc de tabara.

0448 n0928 n2720 n3776 n4768 n5232 n5520 n5840 n6384 n7504 n8320 n9456 n

Ultimele stiri