HEINEKEN Romania sustine sistemul medical prin programul ”Impreuna, mai puternici. Sprijin pentru comunitati”, oferind o donatie de 250.000 RON catre Crucea Rosie Romana

HEINEKEN Romania sustine interventia Crucii Rosii Romane in sprijinul sistemului medical, in contextul crizei COVID-19, cu o donatie de 250.000 RON, destinata achizitionarii de materiale si echipamente de protectie, necesare in aceasta perioada in unitatile medicale din tara. Totodata, compania ii incurajeaza pe membrii echipei sa doneze catre Crucea Rosie Romana, prin dublarea sumelor donate, individual, de acestia.


Compania s-a alaturat eforturilor de a combate efectele pandemiei COVID-19 cu un program amplu de sustinere a comunitatilor prin dotarea spitalelor si a personalului medical cu aparatura necesara si echipamente de protectie. Astfel, in plus fata de sprijinul oferit Crucii Rosii Romane, HEINEKEN face donatii specifice, bazate pe cele mai presante nevoi din acest moment, catre 5 spitale, din Bucuresti si cele 4 comunitati locale in care compania are fabrici de bere: Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta.

”Traversam o perioada exceptionala, plina de provocari si incertitudine. Pentru compania noastra, e important sa ne sustinem comunitatile din care facem parte. Prin contributia noastra, ne dorim sa le oferim sprijin si incredere celor afectati si personalului medical care lupta zilnic cu efectele acestei pandemii. Colegii nostri si-au aratat solidaritatea prin donatii individuale pentru a sustine aceeasi cauza. Ii incurajam in continuare sa contribuie la acest efort comun: respectand masurile recomandate de autoritati si oferindu-si sprijinul, in masura in care pot.” – Dan Robinson, Managing Director – HEINEKEN Romania.

Ultimele stiri