Ford Trucks, alaturi de Crucea Rosie Romana

In contextul in care traversam o perioada cu mari provocari pentru siguranta noastra si a celor din jur, Cefin Trucks se implica in societate, alaturandu-se actiunilor Societatii Nationale Crucea Rosie din Romania. Noul Ford F-MAX va fi astfel transportator al donatiilor primite de Crucea Rosie si distribuite catre principalele spitale si centre ce au mare nevoie de ele. Credem cu putere in rolul social al companiilor, si in masura in care putem, ne vom implica in continuare in astfel de proiecte.
Impreuna mergem mai departe, oricat de grele ar fi drumurile!


Despre Cefin Trucks:
Compania activeaza de peste 20 de ani in sectorul auto, ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesionisti, fiind cunoscuta ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din Romania. In decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks si din mai 2017 a inceput activitatea din acest nou rol.
Serviciile companiei, atat de service cat si vanzari, sunt in continuare la dispozitie in conditiile programului zilnic cunoscut. Asiguram prevederea tuturor masurilor de siguranta pentru clienti si angajati.  Ford Trucks furnizeaza vehicule comerciale pentru curatenia orasului, constructii si transporturi, contribuind astfel la sustinerea acestor activitati esentiale pentru societate in aceste momente.

Ultimele stiri