Eveniment de colecta de fonduri in cadrul primului eveniment din Romania dedicat digitalizarii transportului

Sunt peste 200.000 de copii romani care merg la culcare flamanzi! Pentru acesti copii nevoiasi, IVECO, AQUA Carpatica, Yload si Crucea Rosie Romana lanseaza campania "Impreuna de Paste" ce are ca obiectiv o colecta de fonduri in cadrul primului eveniment din Romania dedicat digitalizarii transportului din Europa de Est.
Evenimentul, aduce la aceeasi masa nume sonore din domeniul transportului si al logisticii din Romania si din Europa care vor discuta despre viitorul transportului. Tot in cadrul evenimentului va fi lansata prima aplicatie de digitalizare a bursei de transport.  
Toate fondurile incasate din vanzarea biletelor de participare la eveniment, vor fi redirectionate Crucii Rosii Romane care va avea mai departe misiunea de a sprijini copiii nevoiasi.  In plus, fiecare dintre cei trei parteneri contribuie cu produse in natura sau servicii. AQUA Carpatica ofera pentru aceasta campanie Crucii Rosii Romane un camion plin cu apa minerala, IVECO a disponibilizat pentru implementarea campaniei primul camion inteligent S-Way, iar Yload a oferit platforma digitala dedicata transportului.

https://www.techtrans.ro/

 

Web 1920 171920x1080 colorcorecction.00 01 02 24.Still001

Ultimele stiri