Echipa Saint-Gobain Romania doneaza 3306 de echipamente de protectie prin intermediul Crucii Rosii Romane

Sub conceptul Saint-Gobain construieste un viitor sanatos, in aceste momente grele, gandurile si actiunile noastre se indreapta catre cadrele medicale care depun eforturi uriase in lupta impotriva pandemiei de COVID-19.
Astfel,  3306 de echipamente de protectie formate din combinezoane pentru echipele medicale din linia intai au fost achizitionate in urma unei donatii realizate de catre companie si angajatii sai prin intermediul Crucii Rosii Romane. Aceste echipamente extrem de necesare vor fi distribuite catre Spitalul Judetean Calarasi, Spitalul Municipal Turda, Spitalul de Boli Infectioase Ploiesti, Spitalul Orasenesc Valenii de Munte, Spitalul Judetean din Suceava si Spitalul orasenesc din Branesti, orase in care activeaza Grupul Saint-Gobain.
„In acest context fara precedent, ne dorim sa fim alaturi de toti cei care lupta impotriva raspandirii Coronavirusului. Astfel, demersul nostru de a contribui alaturi de Crucea Rosie si de a dona pentru aceasta cauza este un raspuns firesc la o nevoie strigenta a societatii. Ne bucuram ca ne putem implica si contribui la conturarea unei lumi post-pandemie mai responsabile si mai sanatoase. In plus, as vrea sa subliniez importanta participarii unui numar atat de ridicat de colegi la strangerea de fonduri. Acest lucru demonstreaza inca o data faptul ca membrii echipei noastre cred in valorile fundamentale ale Grupului Saint-Gobain: solidaritatea cu cei in nevoie si grija fata de sanatatea oamenilor din comunitatile din care fac parte. Le multumesc tuturor colegilor care au donat si ii felicit pentru solidaritatea, implicarea si responsabilitatea de care dau dovada.”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
In perioada 9 -16 aprilie 2020, angajatii Saint-Gobain din Romania s-au implicat activ in campania de strangere de fonduri, contribuind astfel la eforturile comune de a veni in intampinarea necesitatilor unitatilor medicale. Donatiile angajatilor au fost dublate de contributia financiara din partea  companiei, care a transferat intreaga suma in contul organizatiei Crucea Rosie, pentru a contribui impreuna la protejarea sanatatii oamenilor din comunitatile in care activeaza Grupul Saint-Gobain in Romania.

Despre Saint-Gobain
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi.  Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 42,6 miliarde de euro in 2019, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 170.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

Ultimele stiri