Echipa executiva Saint-Gobain, solidara in lupta impotriva COVID-19

Echipa executiva Saint-Gobain Romania, formata din 15 membri, inclusiv liderii din fabricile regionale, a decis sa isi reduca salariul lunii aprilie pana la nivelul echivalent somajului tehnic de 75%. De asemenea, echipa executiva a decis sa doneze suma echivalenta a 25% din salariul net corespunzator lunii aprilie catre Crucea Rosie Romana, contribuind astfel activ la demersul colectiv al companiei de a oferi cadrelor medicale si spitalelor din Romania echipamentele si aparatura necesara de care au mare nevoie in aceasta perioada.
Acesta initiativa intareste inca o data faptul ca angajatii companiei se raliaza la valorile fundamentale ale acesteia, printre care solidaritatea ocupa un loc de cinste.


Despre Saint-Gobain
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi.  Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 42,6 miliarde de euro in 2019, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 170.000 de angajati.
In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

Ultimele stiri