Delegația Crucii Roșii Americane și Suedeze în vizită la București

Crucea Roșie Română a primit la Sediul Central din București  vizita reprezentanților Crucii Roșii Americane și ai Crucii Roșii Suedeze. În perioada 6 – 10 februarie a.c. aceștia vor rămâne în țara noastră și vor analiza împreună cu experții Crucii Roșii Române și ai  Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, situația actuală a refugiaților ucraineni și planul operațional de intervenție pe termen mediu și lung.

Delegația celor două Societăți Naționale a fost întâmpinată de directorul general al Crucii Roșii Române, dl. Ioan Silviu Lefter care a mulțumit Crucii Roșii Americane și Suedeze pentru colaborarea și susținerea logistică și financiară din anul 2022 în vederea ajutorării cetățenilor afectați de războiul din Ucraina.

După o scurtă prezentare a serviciilor și activităților implementate de organizația noastră au urmat discuții despre proiectele și strategia pe termen lung pentru ajutorarea refugiaților ucraineni. Delegația a vizitat magazinul social ”Humanity Concept Store’’ și Centrul Multicultural ’’Humanity‘’ și va continua vizita la filialele de Cruce Roșie din Constanța și Tulcea.

IMG 9631IMG 9587IMG 9527IMG 9451IMG 9445IMG 9442IMG 9441IMG 9438IMG 9412

Ultimele stiri