Crucea Rosie Romana si Sanofi Romania desfasoara campania „Echilibrul tau ii da copilului tau echilibru!”

Crucea Rosie Romana si Sanofi Consumer Healthcare Romania organizeaza in perioada 7-22 octombrie campania „Echilibrul tau ii da copilului tau echilibru”, dedicata parintilor ai caror copii sunt internati in spital sau au urgente medicale si au nevoie de sprijin.


Voluntarii Crucii Rosii Romane si Sanofi Consumer Healthcare vor distribui de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 18:00, kituri cadou (plusuri, masti de protectie, dezinfectant, pleduri calduroase etc) in curtile a 3 spitale de pediatrie: Spitalul Clinic de Copii „Marie Skłodowska Curie” Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria" Iasi si Spitalul Clinic Județean Mureș. 

Campania are totodata si o componenta educativa, fiind distribuite flyere informative care includ un articol semnat de Mihaela Svet, psiholog si psihoterapeut de familie. Parintii vor putea afla recomandari utile despre cum isi pot pastra echilibrul emotional in situatii dificile.
„Cand esti parinte, nu mai exista „eu”. Toata atentia, grijile si energia sunt rezervate copiilor. Dar una dintre regulile bine cunoscute atunci cand esti „salvator” este ca intai trebuie sa ai grija de tine, sa stii cum sa iti gestionezi fricile, stresul si emotiile, sa iei o pauza din cand in cand. Prin aceasta campanie, vrem sa sustinem parintii aflati in situatii dificile cu cei mici, ajutandu-i sa treaca mai usor peste orele lungi petrecute in curtea spitalului, in salile de asteptare sau in saloane, asteptand vesti mai bune. Multumim Sanofi pentru initiativa, organizare si mai ales pentru componenta umana – prin implicarea voluntarilor din companie”, a declarat Andreea Furtuna, Director Programe Crucea Rosie Romana.


Suplimentar, Sanofi Consumer Healthcare a facut o donatie financiara de 15.000 de euro catre Crucea Rosie Romana pentru proiecte dedicate ingrijirii sanatatii. Parteneriatul dintre cele doua entitati este traditional, fiind al saselea an consecutiv de  colaborare si al treilea an de cand echipa Sanofi CHC se implica in mod direct prin voluntarii sai.
„In luna octombrie, echipele Sanofi Consumer Healthcare din toata lumea celebreaza „Purpose Day”, o campanie dedicata angajamentului de a sprijini comunitatile locale. In Romania, in ultimii 3 ani, noi am celebrat acest moment alaturi de Crucea Rosie prin campanii umanitare. Cunoastem bine realitatea din spitale si intelegem provocarile pe care le au parintii atunci cand copiii lor sunt bolnavi, de aceea ne-am propus sa le aducem putina bucurie si sa ii ajutam cu sfaturi utile, pregatite de specialisti”, a declarat Dr. Iulia Rosian, General Manager Sanofi Consumer Healthcare Romania & Moldova.


Despre Sanofi
Suntem o companie biofarmaceutica globala dedicata sanatatii umane, oferind solutii inovatoare de tratament si preventie. Le suntem aproape si celor care sufera de boli rare, dar si milioanelor de persoane care au fost diagnosticate cu o boala acuta sau cronica.
Misiunea Sanofi este sa fie alaturi de persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate. De Purpose Day, echipele Sanofi Consumer Healthcare din toata lumea se mobilizeaza pentru campanii umanitare prin care incearca sa ajute comunitatile din care fac parte.
Cu ajutorul a peste 100.000 de angajati in 100 de tari, Sanofi transforma inovatia stiintifica in solutii pentru sanatate pretutindeni in lume.

Despre Sanofi Romania
Sanofi Romania este unul dintre liderii industriei farmaceutice locale, avand una dintre cele mai diversificate oferte de pe piata: ingrijire medicala primara (diabet, boli cardiovasculare, medicamente mature), ingrijire specializata (Sanofi Genzyme – boli rare, scleroza multipla, oncologie), vaccinuri (Sanofi Pasteur), medicamente fara prescriptie si suplimente alimentare (Consumer Healthcare). Aducem stiinta si inovatia mai aproape de pacientii din Romania, fiindu-le alaturi pe parcursul intregii calatorii pentru sanatate - de la preventie la terapie si suport in mentinerea starii generale de sanatate.

IMG 5651IMG 5603

Ultimele stiri