Crucea Rosie Romana si Ariston Thermo Romania doteaza noua scoli din Vaslui cu boilere performante

Crucea Rosie Romana si Ariston Thermo Romania continua si in aceasta toamna, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unica de a aduce confortul chiar si acolo unde acesta pare imposibil de atins. In cadrul acestei actiuni, peste 700 de copii din Vaslui vor beneficia de acces la apa calda prin echiparea scolilor cu boilere performante donate de Ariston Thermo Romania.


 „Apa calda este o necesitate, nu un lux! Din pacate, in foarte multe scoli din mediul rural, dar nu numai, apa calda nu exista. Ne bucuram ca facem parte din aceasta campanie pentru ca in acest fel reusim sa aducem demnitate si confort copiilor nostri pe perioada cat sunt la scoala”, a declarat dna. Carmen Carp, director filiala Crucea Rosie Vaslui.


“Ariston Thermo Romania isi continua misiunea de a aduce confortul in zonele unde acesta pare imposibil de atins. Alaturi de Crucea Rosie Romana, venim in sprijinul comunitatilor defavorizate, donand boilere performante care vor face traiul de zi cu zi mai usor pentru mii de oameni. Ne bucuram la gandul ca, prin contributia noastra, viata va deveni mai confortabila pentru multi semeni nevoiasi. Vom continua seria de activitati in favoarea comunitatii avand convingerea ca este responsabilitatea noastra, a tuturor, sa ne implicam pentru cresterea calitatii vietii”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania


Un numar de 14 boilere avand capacitati intre 30 si 50 de litri, vor ajunge la Vaslui, in urmatoarele unitati de invatamant: „Scoala Oprisita corpul A si corpul B ”, „Scoala Poienesti” , “Scoala Floresti”, “Scoala Salceni”, “Scoala Bacani”, „Scoala Drujesti”,  „Scoala Balesti” si „Scoala Fastaci”.
Reprezentantii Ariston si voluntari ai filialei Crucea Rosie Vaslui au donat, luni, primele patru boilere la Scoala Oprisita. In perioada urmatoare, celelalte scoli din judet vor beneficia de restul de echipamente.


Pe parcursul campaniei care se desfasoara la nivel national in 2019, Ariston Thermo Romania va dona boilere electrice performante in peste 20 de judete, catre sute de institutii de invatamant, camine de batrani sau centre de recuperare medicala.
Actiunea companiei pe plan local face parte din initiativa globala Ariston Comfort Challenge, prin care compania si-a propus sa aduca confortul chiar si acolo unde acesta pare greu de atins, iar prima misiune Ariston in acest sens a avut loc chiar in inima Groenlandei, in insula Disko. Astfel, intr-un mediu natural extrem a fost construita Ariston Comfort Zone, o casa inovatoare de tip modular, cu scopul de a oferi adapost echipelor de cercetatori de la Universitatea din Copenhaga care studiaza an de an schimbarile climatice.
 
# # #
Despre Ariston Thermo Romania
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.
ortofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco.    


LRM EXPORT 243200267951522 20190916 1250352821

Ultimele stiri