Crucea Rosie Romana desemnata Institutia Anului in Domeniul Social

Crucea Rosie Romana a fost desemnata Institutia Anului in Domeniul Social la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala care a avut loc marti, 19 martie la Ateneul Roman.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, Colegiul National al Asistentilor Sociali a rasplatit munca depusa de cele mai active institutii in domeniul social din Romania in anul 2018, cei mai activi  asistenti sociali, precum si  personalitatile care au sustinut profesia de asistent social si s-au implicat activ in plan social. Astfel, Crucea Rosie Romana a fost premiata pentru aportul valoros, constant si eficient la dezvoltarea Asistentei Sociale si la promovarea profesiei de Asistent Social in Romania.

Premiul a fost ridicat de dna. Andreea Furtuna, manager proiecte sociale in Crucea Rosie Romana. Aceasta a declarat “Este premiul oamenilor de Cruce Rosie din Romania, al voluntarilor si al angajatilor care au fost si sunt mereu in prima linie a asistentei umanitare. Pusi fata in fata cu suferinta umana am raspuns cu promptitudine provocarilor si am actionat  pentru a veni in sprijinul oamenilor atunci cand au avut nevoie cel mai mult de ajutorul nostru. Privim cu incredere catre 2019 si indraznim sa spunem ca suntem pregatiti sa facem fata provocarilor care vin in directia noastra. Scopul nostru final este acela de a crea o organizatie cat mai eficienta astfel incat echipele noastre sa livreze servicii mai bune si sa poata raspunde tuturor nevoilor”.

La eveniment au participat finalistii celor 18 categorii, precum si reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si neguvernamentale. Spectacolul serii a fost oferit de Horia Brenciu si HB Orchestra.

56 n

Ultimele stiri