Crucea Rosie la Targul Denta din Bucuresti

In perioada 19-21 aprilie a.c., voluntarii filialelor de Cruce Rosie din Bucuresti vor face demonstratii de prim ajutor  la Targul DENTA, cea mai reprezentativa manifestare din domeniul medicinei si tehnicii dentare din tara. Evenimentul va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo din Bucuresti.
 
Care sunt primii pasi in acordarea primului ajutor, ce trebuie sa faci pana cand ajunge echipajul de ambulanta atunci cand cineva din jurul tau intra in stop cardio-respirator sau ce trebuie sa faci si cum trebuie actionat pentru a minimiza riscul de ranire atunci cand cineva isi pierde constienta sunt cateva dintre intrebarile la care vor raspunde voluntarii Crucii Rosii prezenti la standul amplasat in Pavilion B1.

Va asteptam la standul Crucii Rosii in intervalul 10.00-18.00

DENTA este un eveniment care se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.  Mai multe informatii depre Targul  Denta gasiti aici: www.denta.ro

Ultimele stiri