Jucării pentru 6000 de copii nevoiași

Crucea Roșie Română, Noriel și Green PC Ambalaje sunt  ajutoarele lui Moș Craciun pentru 6000 de copii nevoiași

Este ajunul Crăciunului și toți copiii îl așteaptă cu emoție pe Moș Crăciun. Datorită colaborării dintre Crucea Roșie Română,  Noriel și Green PC Ambalaje, anul acesta, 6 000 de copii din familii nevoiașe se vor bucura de venirea Moșului.

‘’Cea mai mare bucurie pentru copii, indiferent de situația economică a acestora, este jocul. Jocul este indispensabil pentru dezvoltarea şi educaţia copiilor. Prin intermediul jocului copilul învaţă, îşi antrenează capacitatea de a analiza şi de a decide, de a comunica şi de a colabora, îşi dezvoltă memoria, gândirea, perseverenţa, răbdarea. Nu putem vorbi despre jocuri fără a aminti de jucării, care vin să înfrumuseţeze jocul, să-l facă mai bogat în evenimente.   Din păcate, copiii din familiile nevoiașe nu au acces la acest tip de bucurie. Datorită Noriel și Green PC Ambalaje, anul acesta voluntarii Crucii Roșii Române vor merge cu jucării și la copiii mai puțin norocoși.’’, a declarat Andreea Furtună, director programe, Crucea Roșie Română.

“Noriel este alături de parinți și de copii din primele zile de viață până la adolescență. Însă nu îi uităm nici pe cei nevoiași. An de an ne  implicăm în cazuri sociale, în campanii umanitare. Anul acesta prin Crucea Roșie Română, ne dorim să ajungem la cât mai mulți copii nevoiași și să le facem un decembrie mai bun” – Noriel.  

 “Actionam zi de zi în industria managementului deșeurilor cu scopul de a educa despre colectarea separată de ambalaje și de deseuri, despre economia circulară și despre un mod de viață sustenabil. Acțiunea din acest decembrie are ca obiectiv punerea în circulație a unui set de 6000 jucării donate către cazurile sociale de care partenerul nostru Crucea Roșie Română îi are în grijă în toată țara.” - Green PC Ambalaje

Cele 6000 de jucării au fost sortate cu grijă de voluntarii Crucii Roșii Române tocmai pentru ca fiecare articol să fie în perfectă stare de funcționare și într-un ambalaj corespunzător. Acestea vor fi dăruite copiilor din familii nevoiașe din țară.

Donatie de jucarii 2022 Noriel CRR GreenAmbalaje 7Donatie de jucarii 2022 Noriel CRR GreenAmbalaje 5Donatie de jucarii 2022 Noriel CRR GreenAmbalaje 3Donatie de jucarii 2022 Noriel CRR GreenAmbalaje 2Donatie de jucarii 2022 Noriel CRR GreenAmbalaje 1

 

Ultimele stiri