Crucea Roșie Română și NIVEA SUN dau startul programului „Împreună pentru o piele sănătoasă”

Indiferent de cum ne petrecem vara, grija pentru sănătatea pielii trebuie să rămână o prioritate pentru noi toți. Crucea Roșie Română și NIVEA SUN dau startul programului Împreună pentru o piele sănătoasă.

Din grijă pentru sănătatea pielii și pentru a aminti românilor cât de importantă este protecția solară, programul Împreună pentru o piele sănătoasă include activități în 5 mari orașe din România: București, Iași, Cluj, Timișoara și Constanța. Astfel, în perioada iulie-august 2023, NIVEA SUN și filialele de Cruce Roșie din cele cinci orașe vor desfășura o campanie de educare pentru sănătatea pielii, punând accent pe importanța folosirii cremei solare și pe măsurile de prim ajutor în cazul arsurilor.

În cadrul activărilor din fiecare oraș, oamenii vor fi așteptați zilnic de voluntarii Crucii Roșii Române cu informații despre importanța protecției solare, demonstrații de prim ajutor, dar și concursuri cu premii pentru participanți. Programul complet al activărilor va putea fi consultat pe https://www.nivea.ro/noudela-nivea/impreuna-pentru-o-piele-mai-sanatoasa

Gama NIVEA SUN îți asigură o protecție eficientă împotriva razelor UV pentru o piele sănătoasă în fiecare sezon. Indiferent de tipul de ten, vârstă sau de nevoile pielii tale, NIVEA SUN te protejează cu o varietate de produse adaptate pentru fiecare nevoie.
Pentru că tenul este cel mai expus razelor UV, folosirea unei creme cu factor de protecție solară este necesară în fiecare zi. NIVEA SUN Dark Spot Control oferă protecție SPF 50+, dar și previne și reduce petele pigmentare cauzate de soare.

Totodată, NIVEA SUN acordă o atenție deosebită atât iubitorilor de piele hidratată cu  gama Protect & Moisture cu protecție UV și hidratare pentru 48 de ore datorită vitaminei E antioxidante, cât și celor care preferă o protecție solară fără reziduuri albe pe piele cu Protect&Dry Touch.

NIVEA SUN Protect&Bronze este dedicat celor care vor un bronz natural și o piele cu un aspect luminos, dar și protecție completă împotriva razelor UV pentru un sejur pe plajă fără griji.

Creat special pentru copii, NIVEA SUN Kids Protect & Care oferă o protecție sporită împotriva arsurilor solare, susține bariera protectivă a pielii și oferă hidratare de lungă durată pentru jocuri neîntrerupte sub razele de soare.

 Crucea Roșie Română și NIVEA SUN dau startul unei veri responsabile în aer liber cu protecție solară și atenție asupra sănătății pielii. Alătură-te și tu campaniei Împreună pentru o piele sănătoasă, evită expunerea prelungită la soare, mai ales în mijlocul zilei și alege mereu factorul de protecție potrivit. Folosește produsele NIVEA SUN pentru o vară cu parfum de sănătate și o piele protejată în totalitate!

Ultimele stiri