Crucea Roșie Română furnizează ajutor de bază în urma dezastrului din Crevedia, Dâmbovița

În urma apelului urgent al Comandamentului Județean de Urgență Dâmbovița, Crucea Roșie Română a intervenit prompt pentru a oferi sprijin în situația de criză cu care se confruntă localitatea Crevedia. Astăzi, 50 de pături, 50 de saltele izopren și 20 de paturi pliante de campanie au fost eliberate din depozitele proprii ale organizației și transportate în cadrul unei operațiuni rapide la Caminul Cultural din Crevedia. Acest centru de adăpost temporar va găzdui persoanele afectate de calamitatea care a lovit comunitatea.
Tot astăzi, voluntarii filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au distribuit 50 de baxuri cu apă și 100 de sandwich-uri, contribuind la asigurarea necesarului imediat de hrană și apă pentru cei în nevoie.
Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița se află în contact direct cu autoritățile locale. Aceasta monitorizează situația pe teren și primește cereri și solicitări specifice de sprijin. În funcție de evoluția situației și de cerințele identificate, Crucea Roșie Română este pregătită să pună la dispoziție și alte materiale și resurse stocate în depozitele sale.
CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 9CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 8CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 7CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 6CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 5CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 4CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 3CR Dambovita Sprijin Crevedia 2023 aug 2

 

Ultimele stiri