Conventia Nationala de Prim Ajutor a Crucii Rosii Romane


In perioada 2 - 6 septembrie 2019 a avut loc la Valea Ierii din judetul Cluj, cea mai asteptata competitie de prim ajutor a Crucii Rosii Romane, Conventia Nationala de Prim Ajutor.
 
In cadrul competitiei au participat voluntari ai Crucii Rosii Romane, membri ai detasamentelor de interventie in situatii de urgenta de la opt filiale din tara, castigatorii etapelor zonale. Fiecare echipaj format din cinci membri si o rezerva a avut de trecut proba teoretica si patru probe practice. Timpul limita destinat rezolvarii fiecareia dintre situatii a fost de 10 minute.

Echipajul cu cel mai bun punctaj si castigatorul trofeului Conventiei Nationale de Prim Ajutor a fost Filiala Brasov. Pe locul al II-lea s-a clasat echipajul Filialei Dambovita, iar locul al III-lea a fost ocupat de voluntarii Filialei Sector 1 București. Prima mentiune a fost acordata echipajului din Botosani.

Organizarea convenitiei nationale  a echipelor de prim ajutor de baza urmareste in principal cresterea nivelului de pregatire si a capacitatii de interventie a Crucii Rosii Romane pentru acordarea primului ajutor de baza.

 

 

Ultimele stiri