Consultatii stomatologice gratuite oferite de Colgate si Crucea Rosie in 5 orase din Romania

Colgate®, alaturi de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara a doua etapa din 2018 a Programului Zambete Colgate® in perioada octombrie - noiembrie, cand va oferi consultatii stomatologice gratuite copiilor in 10 scoli din 5 orase ale Romaniei. Elevii din clasele primare inscrisi in program vor beneficia si de un diagnostic cu recomandari pentru tratament, lectii pentru o igiena orala corecta si vor primi mostre gratuite de produse, pentru a practica acasa ceea ce au invatat despre ingrijirea orala.


„Convingerea brandului Colgate de la care am pornit in 2017 Programul Zambete Colgate este ca fiecare dintre noi merita un viitor care sa-l faca sa zambeasca. Un zambet frumos, ceea ce ne dorim sa vedem cat mai des pe chipurile romanilor de toate varstele, inseamna o dantura sanatoasa obtinuta printr-o igiena orala corecta si in urma vizitelor regulate la medicul stomatolog, obiceiuri pe care ne dorim sa le insuflam elevilor din clasele primare care participa in Programul Zambete Colgate, dar si parintilor care ii insotesc, acestia avand un rol important in indrumarea lor in acest sens. Oferim consultatii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandari si lectii pentru igiena orala, activitati care cladesc rutina sanatatii orale de la varste fragede. Peste 2.000 de copii au beneficiat de toate acestea in cele doua etape ale Programului Zambete Colgate desfasurate pana acum. Alaturi de Crucea Rosie Romana desfasuram cea de-a treia editie a programului prin care vrem sa crestem gradul de responsabilizare cu privire la sanatatea orala inca din copilarie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive Romania.

A doua etapa din acest an a Programului Zambete Colgate se va derula cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie Romana in perioada 6 octombrie – 18 noiembrie si va ajunge in orasele Buzau, Arad, Iasi, Ploiesti si Craiova. Desfasurat in prezenta parintilor, Programul Zambete Colgate ofera copiilor din clasele primare (0-IV) consultatii stomatologice profesionale. Pe langa consultatii, copiii au parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii, dar si de o zona de joaca unde se intalnesc cu indragitul Doctor Maseluta.

„Suntem mandri de parteneriatul de lunga durata pe care il avem cu Colgate, grija pentru sanatatea oamenilor fiind o preocupare comuna in programele educationale pe care le desfasuram impreuna. Prin Programul Zambete Colgate ne dorim sa accentuam importanta igienei orale pentru a avea un zambet frumos si, cel mai important, sanatos. Faptul ca am ajuns la cea de-a treia etapa a programului de la lansarea din 2017 este o confirmare a nevoii unui astfel de program in Romania pentru a vedea cat mai multe zambete sanatoase in jurul nostru si pentru deprinderea obiceiurilor corecte de igiena orala in intreaga familie”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. Pentru a afla mai multe informatii despre Programul Zambete Colgate, accesati www.zambetecolgate.ro.
 
Programul Zambete Colgate a fost lansat in 2017 ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate, cand peste 1.500 de elevi inscrisi in program au beneficiat de consultatii stomatologice profesionale gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei. Prima etapa din acest an s-a desfasurat in perioada aprilie – iunie in 10 scoli din 8 orase ale tarii, iar peste 800 de copii au participat la demersul pentru educarea in privinta importantei igienei orale zilnice de la varste fragede, acompaniata de vizite regulate la medicul dentist.

In paralel, Colgate® desfasoara Programul Scolar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a implinit anul acesta 25 de ani de la debutul in Romania, perioada in care 6 milioane de elevi au beneficiat de lectii educationale despre igiena orala corecta. Programul are anual trei editii, in cadrul carora sunt educati peste 200.000 de copii din intreaga tara. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Consultatii stomatologice gratuite Program Zambet Colgate 1Consultatii stomatologice gratuite Program Zambet Colgate 3Consultatii stomatologice gratuite Program zambete Colgate 4

Ultimele stiri