Carrefour a donat 220 de tone de alimente si produse de igiena pentru cetatenii ucraineni

Conflictul armat din Ucraina a dus până acum la strămutarea a peste 14 milioane de persoane. Mai mult de 6,2 milioane de persoane au fugit în țările vecine și alte 7,7 milioane de persoane sunt strămutate în interiorul țării. Cu cât conflictul va continua mai mult timp, cu atât nevoile de alimente, de produse de igienă și nevoile de servicii de sănătate vor crește.
Pentru a răspunde acestor nevoie, Crucea Roșie Română trimite săptămânal ajutoare umanitare în Ucraina. Alături de organizația noastră este Carrefour România și Fundația Carrefour care ne-au sprijinit cu o donație de 220 tone de alimente și produse de igienă ce au fost trimise în regiunile Cernăuți, Uzhhorod și Odessa la 20 000 de beneficiari. În plus, toate alimentele de bază colectate în perioada martie - mai 2022 prin Banca de Alimente a Crucii Roșii Române, unul dintre cele mai longevive programe derulate în parteneriat cu Carrefour, vor fi distribuite refugiaților ucraineni.
 
IMG 20220406 102646IMG 9950Depozit Crucea RosieCopii Ucraina CruceaRosie 1Convoi Umanitar Crucea Rosie pt Ucraina 1aprilie2022 3

Ultimele stiri