Caravana de Paste in sprijinul persoanelor nevoiase din Bacau

Filiala de Cruce Rosie Bacau a inceput Caravana de Paste in sprijinul persoanelor nevoiase. Voluntarii au ajuns cu pachete cu alimente la peste 240 de familii din judet.

Pachetele contin alimente greu perisabile colectate de la populatia bacauana prin programul Banca de Alimente implementat in magazinele Auchan, Carrefour, CORA, METRO si Selgros. Pe langa alimente, familiile nevoiase cu multi copii au primit si dulciuri, jucarii si articole de imbracaminte. Primele trasee ale Caravanei au cuprins comunele Colonesti, Rachitoasa, Hemeius, Balcani, Bogdanesti, Magura, N. Balcescu, Palanca.

Caravana continua si in alte localitati din Bacau pana in pragul Sarbatorilor Pascale.

“De regula, in preajma sarbatorilor, lumea manifesta mai multa intelegere pentru semenii lor si doneaza produse greu perisabile la Banca de Alimente. Din pacate, acest proiect functioneaza cu salturi si ne luptam de multe ori prin forte proprii sa facem rost de cele necesare pentru a-i ajuta si pe cei necajiti. De multe ori, pana nu mergi in teren nu-ti dai seama cata saracie poate sa fie la unii oameni, chiar deosebiti. Pe mine ma impresioneaza situatia lor intotdeauna, altfel nu ar fi pe inima mea activitatea pe care o desfasor la Crucea Rosie”, a declarat dl. Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Rosii Romane pentru publicatia Desteptarea din Bacau.

296639342966429429550747

Ultimele stiri