AU INCEPUT INSCRIERILE LA CEA DE-A DOUA EDITIE A GALEI NATIONALE A VOLUNTARILOR CRUCII ROSII ROMANE

Pana pe 18 noiembrie 2018, voluntarii Crucii Rosii Romane sunt invitati sa isi inscrie candidaturile la Gala Nationala a Voluntarilor Crucii Rosii Romane editia a II-a.

Competitia premiaza si aduce recunoastere publica voluntarilor celor mai activi din Crucea Rosie Romana pe parcursul anului 2018. Inscrierile se pot face exclusiv online folosind website-ul www.gala.crucearosie.ro pana pe 18 noiembrie, ora 23:59  in cadrul celor sase categorii: voluntarul anului, proiectul de voluntariat al anului, voluntarul anului in domeniul social, voluntarul anului in domeniul pregatirii si interventiei la dezastre, voluntarul anului in domeniul educatie pentru sanatate si voluntarul anului in domeniul primului ajutor. Pentru mai multe informatii despre regulamentul competitiei accesati https://gala.crucearosie.ro/regulament

Aplicatiile inscrise in competitie vor fi supuse votului public in vederea stabilirii finalistilor in perioada 21 – 25 noiembrie a.c. La fiecare categorie sunt considerate finaliste primele trei persoane sau proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi. Membrii juriului vor stabili pe baza de punctaj, castigatorii fiecarei sectiuni din lista finalistilor. Juriul va fi constituit din sase persoane independente de Crucea Rosie Romana, validat de Comitetul de Directie al organizatie.

Rezultatele procesului de jurizare vor fi facute publice in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor Crucii Rosii Romane.

In anul 2017 a avut loc prima editie a GALEI NATIONALE A VOLUNTARILOR DE CRUCE ROSIE DIN ROMANIA, cand premiul pentru categoria Voluntarul anului a fost castigat de DRAGOS SAMUEL, voluntar al filialei de Cruce Rosie Arad; Premiul pentru Proiectul de voluntariat al anului a revenit filialei de Cruce Rosie Tulcea pentru proiectul Puncte de prim ajutor in scoli din mediul rural; Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul pregatirii si interventiei la dezastre a fost castigat de TRAIAN POPESCU, voluntar al filialei de Cruce Rosie Sector 6 Bucuresti; Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul educatiei pentru sanatate a fost castigat de LIDIA BOC, voluntar al filialei de Cruce Rosie Vrancea; Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul primului ajutor a ajuns la SILVIU BOICU, voluntar al filialei de Cruce Rosie Brasov; Premiul pentru Voluntarul anului in domeniul social a fost castigat de VIORICA MARIN, voluntar al filialei de Cruce Rosie Vrancea.

Ultimele stiri