Angajatii si Partenerii Bergenbier S.A. se alatura Crucii Rosii Romania in sprijinirea oamenilor din linia intai

Bergenbier S.A. se alatura initiativei angajatilor si partenerilor companiei de a sprijini personalul medical din linia intai si sustine eforturile Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania de a oferi unitatilor sanitare de pe intreg teritoriul Romaniei materiale de stricta necesitate in tratarea persoanelor infectate COVID-19.

”Prietenia a fost dintotdeauna in ADN-ul nostru. Iar prietenii nu se lasa la greu. Dorinta de a face ceva este in sufletele tuturor, fie colegi de-ai mei, parteneri sau prieteni Bergenbier, inca din prima clipa. Incepand de astazi, initiativa colegilor mei de a ajuta ”linia intai” are sustinerea companiei printr-o donatie catre Crucea Rosie Romana. E un moment de solidaritate, in care oricine poate pune umarul la protejarea eroilor nostri din prima linie. Sunt increzator ca impreuna vom traversa aceasta perioada, mai puternici si mai uniti”, declara Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Donatiile pot fi facute atat printr-un SMS la 8827 cu textul AJUT – valoare 2 euro (SMS-ul nu are costuri suplimentare si e valabil in toate retelele de telefonie mobila din tara), cat si prin transfer bancar direct in contul Crucii Rosii Romane: RO59BRDE410SV24517324100, cont deschis la BRD – Agentia Piata Romana - detalii transfer bancar: Familia Bergenbier.  

Ultimele stiri