Alteța Sa Regala Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Crucii Roșii Române, a fost distinsă cu Medalia de Aur a Semilunii Roșii Iordaniene

Alteța Sa Regala Principesa Moștenitoare Margareta, Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România și dl. Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române au vizitat, luni, 9 octombrie 2017, Semiluna Roșie a Iordaniei. Aici s-au întâlnit cu Preşedintele Semilunii Roşii iordaniene, E.S. dl. dr. Mohammed Al-Hadid și cu membrii Comitetului Director. Cu ocazia vizitei, Principesa Moștenitoare, președintele Crucii Roșii Române, a fost distinsă cu Medalia de Aur a Semilunii Roșii Iordaniene.


Întâlnirea face parte din programul vizitei Alteţele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu în Regatul Hașemit al Iordaniei. Custodele Coroanei și Principele Radu au fost însoțiți în vizita din Iordania de un grup de rectori ai universităților din România, condus de profesorul universitar Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliul Național al Rectorilor, de secretarul de Stat din Ministerul Educației, dl Gigel Paraschiv, de președintele Comitetului Sportiv și Olimpic Român, dl Mihai Covaliu, precum și de directorul general al Crucii Roșii Române, dl Ioan Silviu Lefter.

Vizita regala in Iordania Amman 9 octombrie 2017 2Vizita regala in Iordania Amman 10 octombrie 2017 3

Ultimele stiri