Adio, Victoria Grigore!

Adio, Victoria Grigore!
Cu profundă tristețe și durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Victoria Grigore, un om care și-a dedicat întreaga viață Crucii Roșii.
 
Victoria Grigore a fost unul dintre cei mai devotați membri ai Crucii Roșii Române. Și-a început activitatea în cadrul organizației noastre în anul 1967 și a activat fără întrerupere până în anul 2021. A fost o persoană aparte, care a arătat o atenție deosebită și un devotament fără margini organizației și a cauzei Crucii Roșii timp de 56 de ani.
 
De profesie cadru didactic, doamnaVictoria Grigore a fost director general al Crucii Roșii Române în perioada 1995-2002, director de Relații Internaționale, iar în ultimii 20 de ani a fost director de programe în cadrul filialei de Cruce Roșie Sector 1 București. Acesta a fost doar un aspect al activității sale în cadrul organizației, deoarece a fost implicată și în alte proiecte și inițiative, aducând contribuții semnificative la îmbunătățirea vieții celor în nevoie.
Victoria Grigore va rămâne mereu în inimile noastre ca o persoană specială și un exemplu de devotament și implicare. Munca sa va rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să facă o diferență în lume.
În aceste momente dificile, ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe și transmitem familiei sale întregi compasiunea noastră. Victoria Grigore va fi profund regretată și mereu iubită și apreciată de către cei care au cunoscut-o și au fost influențați de munca sa.
Odihnească-se-n pace!
Rămas bun, Victoria Grigore!
Victoria Grigore


Ultimele stiri