Act For Good: Atunci cand faci cumparaturile la Carrefour, faci bine pentru programul Banca de Alimente

Carrefour Romania a lansat  Act For Good, un program prin care atunci cand faci cumparaturile, faci si bine. Fiecare achizitie realizata pe baza codului Act For Good din aplicatie este rasplatita cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Fapta buna, consta in donarea punctelor acumulate catre un ONG listat in aplicatie. Unul dintre programele care beneficiaza de “Fapte bune” este Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane.

Prin noul program de loialitate Act For Good, Carrefour ofera cumparatorilor o experienta de shopping personalizata, dar si cu impact social. Astfel, la fiecare sesiune de cumparaturi, si nu numai, utilizatorii primesc puncte pentru reduceri si oferte personalizate, dar pot face si donatii pentru diferite cauze sociale.


Programul Act For Good este integrat in aplicatia Carrefour, disponibila gratuit atat in App Store si Google Play. Odata descarcata aplicatia, la crearea unui cont Act for Good, un cod special va fi generat, iar utilizatorii il pot activa la casa de marcat din orice magazin Carrefour.


Fiecare achizitie realizata pe baza codului Act For Good este rasplatita cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiti (exceptie facand bauturile alcoolice si tutun). In plus, utilizatorii primesc puncte la achizitionarea de produse special semnalizate. Punctele se cumuleaza in contul individual, prin scanarea codului Act For Good.


„Act For Good este o platforma Carrefour, care uneste si recompenseaza consumatorii nostri loiali si activi care pretuiesc stilul de viata sanatos, trait cu respect fata de natura si comunitate. […] Cu fiecare achizitie pe care o faci prin Carrefour App, primesti puncte care deblocheaza oferte unice, iti dau acces la experiente si faciliteaza donatii catre cauze in care crezi. […] Propunem, pentru prima data in piata de retail din Romania, un program care transforma orice tranzactie intr-o fapta buna care #SePune pentru binele mai mare.” declara Narcis Horhoianu, Director de Marketing al Carrefour Romania.
“Daca alegi sa cumperi rosii din Carrefour, de la un producator local, aceasta actiune va fi rasplatita cu reduceri si puncte Act For Good, ce pot fi folosite pentru sustinerea fermierului care a crescut rosiile […].”, a explicat Anca Damour, Director CSR si Comunicare Externa, Real Estate & Corporate Affairs al Carrefour Romania.


Noul program Act For Good lansat de Carrefour centralizeaza fiecare efort individual, oricat de mic ar parea, pentru binele comun al comunitatii, printr-o initiativa de responsabilizare a cumparaturilor.

Ce beneficii aduce programul de loialitate Act For Good:
● Extrareduceri si puncte de loialitate la ofertele saptamanale disponibile in aplicatie si semnalizate la raft;
● Reduceri speciale intre 20% si 50% la gamele si produsele selectate zilnic;
● Produse premium, exclusive, pentru membrii programului;
● „Deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act For Good;
● Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a participa la experientele dedicate din aplicatie (evenimente, activitati, degustari).

In subsidiar, pentru un bine mai mare in comunitate, programul Act For Good isi propune sa:
● Sustina producatorii locali prin promotii si rasplatirea cumparaturilor pe acest segment;
● Sa ofere reduceri la produsele bio, eco, sanatoase, ce contribuie la binele celor din jur si a mediului;
● Sa foloseasca punctele Act For Good accumulate pentru sustinerea unei cauze sociale listate in aplicatie.

Ultimele stiri