41 de maternitati din Romania echipate cu patuturi si lenjerii de catre Crucea Rosie Romana cu sprijinul P&G si PROFI

Crucea Rosie Romana, Procter&Gamble si PROFI au echipat 41 de maternitati de stat din Romania cu peste 80 de patuturi noi si 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-nascutilor confortul de care au nevoie in primele zile de viata. Donatia face parte din campania ,,Hai sa daruim un nou inceput pentru un nou-nascut”.


„Maternitatea este locul in care cei mici iau contact pentru prima data cu mediul extern, fiind un spatiu esential atat pentru starea lor de bine, cat si a mamelor. Astfel, intr-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta initiativa sa transformam mai multe sectii de nou-nascuti din tara intr-un loc mai bine echipat, care raspunde nevoilor acestora. Ne bucuram sa fim  alaturi de o initiativa atat de frumoasa, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercitiu de solidaritate.” a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.


Campania s-a desfasurat in perioada iunie – septembrie 2017 in magazinele PROFI. Beneficiind de forta brandurilor Ariel, Lenor si Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vanzarilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante in campanie a fost directionata catre aceasta cauza. Identificarea nevoilor imediate existente in cadrul maternitatilor de stat a fost facuta cu sprijinul Crucii Rosii Romane iar distributia materialelor a demarat in decembrie.
Aceasta actiune este cea mai buna dovada ca atunci cand branduri puternice, ONG-uri si retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv in comunitati si pot fi o forta dedicata binelui, o forta pentru crestere. P&G, PROFI si Crucea Rosie Romana si-au propus prin acest proiect sa ofere nou-nascutilor confortul necesar pentru a le face venirea pe lume cat mai frumoasa.

Despre Procter&Gamble
P&G deserveste clienti din intreaga lume avand unul dintre cele mai puternice portofolii de marci importante, de calitate si de incredere, precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Vizitati http://www.pg.com pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si marcile sale.


Despre PROFI
Prin magazine prezente in peste 365 de localitati si cu mai mult de 12.000 de angajati, PROFI (www.profi.ro) este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania si se implica social pe multiple planuri pentru a veni in sprijinul copiilor.


Despre Crucea Rosie Romana
Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile.

Donatie Crucea Rosie PG Profi 1

Picture2

Ultimele stiri