30 de familii din Ialomita au primit lemne, alimente si saci de dormit

Astazi am continuat actiunea noastra de distributie de lemne, alimente si saci de dormit in satele Milosesti, Nicolesti si Tovarasia din judetul Ialomita.

Am intrat in 30 de case lipsite de incalzire dar pline de caldura umana. Si astazi ne-am intalnit cu batrani singuri, oameni cu dizabilitati pentru care existenta este o lupta, familii numeroase ingramadite in camere mici si foarte multi copii. Copiii au recunoscut ca au renuntat sau in unele cazuri nici macar nu s-au inscris la scoala pentru ca parintii sau bunicii lor nu-si permit sa asigure costurile necesare.

Ajutorul primit astazi de la angajatii Telekom Romania si voluntarii filialei de Cruce Rosie Ialomita - 2 tone de lemn de esenta tare, 12 kg de alimente greu perisabile și 2 saci de dormit pentru fiecare familie/casa - ii va ajuta pe acesti oameni sa depaseasca perioada cea mai dificila din an.

Multumim Telekom Romania pentru sprijinul financiar necesar acestei acțiuni, precum si Fundatiei Telekom Romania pentru tot suportul asigurat.

 

Ultimele stiri