1,3 tone de alimente pentru persoanele nevoiase din Tulcea

In comuna Topolog din judetul Tulcea au ajuns astazi peste 1,3 tone de alimente de baza pentru persoanele nevoiase a caror vulnerabilitate a fost accentuata de caderile abundente de zapada si de temperaturile foarte scazute din ultima vreme.

In cadrul acestei actiuni, un transport cu 100 de pachete cu alimente, fiecare in greutate de 12 kg. au ajuns in satele Cerbu, Luminita, Fagarasu Nou, Calfa, Magurele si Sambata Noua din comuna Topolog.

Actiunea de ajutorare a persoanelor nevoiase din judetul Tulcea face parte din campania #selfieless care a fost initiata la finalul anului 2016 de Canon Romania si Crucea Rosie Romana. Ca parte a angajamentului in regiune, Canon Romania a sustinut proiectul Banca de Alimente al Crucii Rosii Romane printr-o donatie de 10 000 euro.

Transportul alimentelor catre Tulcea s-a realizat cu sprijinul Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar din Tulcea catre beneficiari cu mijloacele proprii de distributie ale filialei si cu sprijinul autoritatilor locale din Topolog.

Ultimele stiri