Servicii

Serviciul Medical de Ingrijire la Domiciliu

Crucea Rosie Romana este furnizor autorizat de Ministerul Sanatatii si Casa de Asigurari de Sanatate, specializat in servicii de ingrijiri medicale la domiciliu in BUCURESTI, BACAU, HUNEDOARA, TELEORMAN, BRASOV.
 
Din anul 2016 suntem in contract cu CAS, astfel, ca pacientii asigurati pot beneficia de servicii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate in limita fondurilor alocate.
Ingrijirea acasa, intr-un mediu cunoscut, aproape de familie, rude si prieteni contribuie la sporirea gradului de confort al pacientilor. Crucea Rosie Romana desfasoara servicii medicale complete de ingrijire la domiciliu pentru tratamente medicale si nevoile de ingrijire medicala la domiciliu.


Scopul nostru este acela de a asigura asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului, conform unui plan de ingrijire, adaptat fiecarui pacient in parte. Totodata ne propunem sa oferim informatii si asistenta familiei, pentru a asigura cele mai bune ingrijiri, in cele mai bune conditii.

 

 Cine poate beneficia

  • Persoane cu boli cronice;
  • Persoane cu handicap;
  • Persoane externate din spital care continua tratamentul la domiciliu;
  • Persoane aflate in faze terminale de boala;
  • Convalescenti dupa anumite boli (ex.: fracturi, accidente vasculare, interventii chirurgicale importante).

Serviciul medical de ingrijire la domiciliu

Aplicatia de Prim Ajutor

Aplicatia Prim Ajutor ofera gratuit sfaturi simple, usor de pus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente