0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Voluntariat corporatist

Poti sa ajuti un batran sa zambeasca din nou, sa dai speranta unui copil prins in „ghiarele” saraciei, sa ajuti o familie de sinistrati sa-si refaca gospodaria, sa ajuti un bolnav sa-si recapete sanatatea.

Companiile din România sprijină misiunea Crucii Roșii Române prin donațiile și actele generoase de sponsorizare pe care le fac. Acum, angajatorii au posibilitatea să-și implice salariații în acțiuni de voluntariat în cadrul organizației noastre.

Voluntariatul corporatist sau voluntariatul sprijinit de angajator este o oportunitate pentru companiile din România de a-și încuraja echipa să se implice în activități de voluntariat pentru a sprijini o cauză din comunitate.

Dacă unele companii își dezvoltă propriile acțiuni de responsabilitate socială, altele pot opta pentru stimularea angajaților să participe la activități de voluntariat derulate de organizații neguvernamentale și umanitare.

Cum îți poți încuraja angajații să participe la zilele de voluntariat organizate de Crucea Roșie Română? O poți face prin acordarea de timp liber plătit sau de ore/zile de concediu pentru a voluntaria la evenimente ale Crucii Roșii Române sau pentru a participa la proiecte de serviciu comunitar.

În ce activități se pot implica salariații corporate:

  • Pot ajuta la sortarea și ambalarea donațiilor de haine, alimente sau alte bunuri primite de la comunitate. Acest lucru ajută la pregătirea acestor bunuri care urmează să fie distribuite către persoanele sau familiile aflate în nevoie.
  • Pot petrece o zi organizând și conducând activități recreative pentru beneficiarii din centrele de zi gestionate de Crucea Roșie.
  • Pot fi Moș Crăciun pentru copiii care provin din medii defavorizate.

Ești gata să-ți implici angajații în acțiuni de voluntariat în cadrul Crucii Roșii Române?

Descoperă cea mai apropiată filială de Cruce Roșie pentru a afla cum pot angajații tăi să facă diferența în comunitate!

Cu toții putem contribui la schimbarea lumii în care trăim, chiar dacă pentru asta nu trebuie să mutăm munții din loc.

Sari la conținut