0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Cine poate fi voluntar

Poti sa ajuti un batran sa zambeasca din nou, sa dai speranta unui copil prins in „ghiarele” saraciei, sa ajuti o familie de sinistrati sa-si refaca gospodaria, sa ajuti un bolnav sa-si recapete sanatatea.

Oricine poate să devină voluntar de Cruce Rosie

Fie ca suntem tineri sau la o varsta inaintata, liber profesionisti sau avem un loc de munca stabil, familisti sau necasatoriti, toti avem ceva special de oferit… Inclusiv tu!

Cu totii avem cel putin o abilitate, pricepere sau talent pe care sa il putem pune in folosul unei persoane care are nevoie de ajutor.

Dacă ești tânăr:

Ai posibilitatea sa faci parte din cea mai prestigioasa organizatie umanitara la nivel mondial, intr-o echipa puternica, sa capeti experienta care te va ajuta sa obtii mai usor un loc de munca. Ca voluntar poti sa testezi o posibila cariera, sa-ti faci contacte si prietenii solide, sa-ti pui in practica ideile si entuziasmul, sa cunosti lumea altfel decat o stii acum.

Daca esti angajat:

Viata inseamna mai mult decat rutina casa – serviciu. Implicandu-te intr-o activitate de voluntariat poti schimba monotonia din viata ta cu bucuria si sentimentul de implinire ajutand un batran, un copil, o familie aflata in nevoie, salvand un om dintr-o situatie disperata. Construieste momente de neuitat alaturi de ceilalti 6 000 de voluntari ai Crucii Rosii Romane. E timpul sa faci o schimbare in viata ta!

Daca esti o persoana in varsta:

Ai posibilitatea sa impartasesti din experienta ta celor care au nevoie de ajutor. Poti fi un exemplu pentru cei tineri, dar si pentru cei de-o varsta cu tine. A fi varstnic nu inseamna resemnare si inactivitate, ci a fi o resursa importanta pentru societate.

Daca esti liber profesionist:

Implicandu-te in activitati de voluntariat ai sansa de a acumula noi experiente, de a-ti forma noi abilitati, iti poti crea contacte care sa te conduca la un post asa cum ti-l doresti. Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine! Umple-ti timpul cu multa bucurie! Sunt atatia oameni care au nevoie de tine.

Este momentul sa daruiesti din timpul tau liber.

Misiunea noastra este posibila datorita oamenilor ca tine, oameni care ofera o mana de ajutor fara sa ceara nimic in schimb.

Contacteaza filiala de CRR din judetul/sectorul in care traiesti sau inveti. Afla cum poti sa-ti folosesti mai bine cunostintele, experienta, ideile, entuziasmul.

Sari la conținut