0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
Redirecționează 20% din impozitul pe profit pentru umanitate

Împreună pentru normalitate și dezvoltare

Asistență și suport pentru contract:

Companiile din România pot susține cauzele prioritare ale Crucii Roșii Române prin sponsorizări care se scad din impozitul pe profit, în limita a 20% din acesta, dar nu mai mult de 7,5‰ (la mie) din cifra de afaceri. Selectați una dintre cele trei cauze prioritare de mai jos si redirecționați 20% din profitul companiei pentru intervenții integrate și sustenabile.

Centrele E.G.A.L. - Educație. Generozitate. Abilități. Libertate

Centrele de zi E.G.A.L. susținute de Crucea Roșie Română încearcă să le arate copiilor nevoiași adevărata =normalitate. Arătându-le ca viața poate fi bună, acestor copii li se oferă optimism și o viziune corectă despre viață.

În fiecare centru, copiii sunt incluși zilnic într-un program integrat de dezvoltare, desfășurat cu sprijinul voluntarilor.

În cele 4 centre EGAL din Babadag, Lupeni, Craiova si Botosani, 120 de copii proveniți din mediile defavorizate, descoperă adevarata normalitate, au dreptul la educație, o masă caldă și o îmbrătișare. Ajută-ne să le oferim în continuare locul pe care ei il numesc acasă și putem face asta împreună.

Sprijinul oferit de companii prin redirecționarea a 20% din profit pentru această cauză contribuie la îndeplinirea Obiectivului nr. 4 al Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă: Educaţie de calitate – Garantarea unei educaţii de calitate şi promovarea oportunităţilor de învăţare de-a lungul vieţii pentru toţi.

Banca de Alimente

Lipsa hranei este printre cele mai crunte neajunsuri cu care se confruntă oamenii din medii defavorizate în fiecare zi. Pentru ca persoanele vulnerabile să nu mai simtă foame și neputință, Crucea Roșie Română a înființat Banca de alimente, o bancă de BINE și un proiect de suflet, care are nevoie de susținere în mod constant.

Campania Banca de Alimente 2022 își propune să colecteze resursele necesare pentru a se oferi pachete alimentare pentru un număr de 10.000 persoane din comunități defavorizate.

Sprijinul oferit de companii prin redirecționarea a 20% din profit pentru această cauză contribuie la îndeplinirea primului Obiectiv al Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă: Fără sărăcie – Eradicarea sărăciei în toate formele sale şi în orice context.

Sari la conținut