0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Statiile OMV ajuta copii din medii defavorizate sa primeasca mese calde, sprijinind Crucea Rosie Romana cu 10% din incasarile obtinute din vanzarea pachetului VIVA Lunch Box

Clientii statiilor OMV care vor achizitiona pachete VIVA Lunch Box vor sprijini, in acest fel, copii care provin din medii defavorizate, sa primeasca, zilnic, cate o masa calda

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, va distribui cu ajutorul statiilor OMV, 10% din incasarile obtinute din comercializarea pachetului VIVA Lunch Box pentru a asigura o masa calda copiilor nevoiasi din Centrele EGAL ale Crucii Rosii Romane.

Copii care provin din familii nevoiase, sunt sprijiniti in patru centre de zi administrate de Crucea Rosie Romana in orasele Babadag, Botosani, Craiova si Lupeni. Copiii beneficiaza in cadrul acestor centre de sprijin la teme, programe de educatie pentru sanatate si dezvoltare, abilitati de viata. Incepand cu luna iulie, copiii din centrele EGAL vor primi si cate o masa calda, gratie parteneriatului dintre Crucea Rosie Romana si OMV Petrom dar si clientilor statiilor OMV care achizitioneaza pachetul VIVA Lunch Box.
Pana la sfarsitul acestui an, 10% din incasarile obtinute din vanzarea pachetelor VIVA Lunch Box vor fi directionati catre Crucea Rosie Romana, pentru a-i ajuta pe acesti copii nevoiasi sa aiba acces la o alimentatie sanatoasa.

 „OMV Petrom are un rol important nu numai prin energia pe care o furnizeaza tarii, ci si pentru ca sustine cauze relevante din societate. Cu pachetul VIVA Lunch Box ajutam copiii din cateva zone defavorizate cu o masa calda zilnica. Toti copiii din Romania trebuie sprijiniti pentru a avea sanse egale ca sa-si descopere potentialul, insa cei din mediile defavorizate au nevoie de o atentie sporita, deoarece se confrunta, de la o varsta frageda, cu efectele saraciei” , a spus George Daniel Ion, Retail Manager OMV Petrom Marketing.

“Centrele EGAL ale Crucii Rosii Romane inseamna Egalitate, Generozitate, Abilitati, Libertate pentru copiii si tinerii din cele mai defavorizate zone ale tarii. Prin aceste centre incercam sa le acordam posibilitatea copiilor de a-si schimba viata, de a trai alte experiente alaturi de alti copii, de a se indeparta de probleme lor de acasa, de a-si imbunatati performantele scolare, pe scurt, de a-si imagina si construi viitorul. Multumim OMV Petrom pentru faptul ca a inteles si s-a alaturat cauzei EGAL lansand inca odata un apel de solidaritate pentru a oferi acestor copii o masa calda”, a declarat Andreea Furtuna, director programe, Crucea Rosie Romana.

In timpul starii de urgenta, statiile OMV au distribuit in mai multe spitale din Bucuresti si la Spitalul Judetean din Ploiesti peste 24.000 de pachete alimentare VIVA Lunch Box, pentru a ajuta cadrele medicale aflate in prima linie in combaterea raspandirii Covid-19. In plus, prin actiuni locale, s-au distribuit catre 7 spitale din Bucuresti si Ploiesti, aparate de cafea, Cafeaua VIVA, biscuiti si apa plata.
Prin intermediul Crucii Rosii Romane, OMV Petrom a contribuit cu o sponsorizare de 1 milion de euro la dotarea a 10 spitale cu echipamente iPonatic si kit-uri de testare pentru diagnosticare rapida COVID-19.
 
Despre OMV Petrom
OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o productie anuala de titei si gaze la nivel de grup de 55,4 milioane bep in 2019. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual si opereaza o centrala electrica de inalta eficienta de 860 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, Grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 793 benzinarii, la sfarsitul lui 2019, sub doua branduri, OMV si Petrom.
OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,011% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, detine 20,639% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 9,998%, iar 18,352% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.
OMV Petrom este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, cu contributii de 30,4 miliarde de euro reprezentand taxe, impozite si dividende platite in perioada 2005 – 2019.
Din 2007, OMV Petrom a integrat in strategia sa de business principiile responsabilitatii corporatiste. In perioada 2007-2019, compania a alocat aproximativ 66 milioane euro pentru dezvoltarea comunitatilor din Romania, concentrandu-se pe protectia mediului, educatie, sanatate si dezvoltare locala.
Statiile OMV
OMV dispune in prezent de o retea internationala de 2.100 de statii de distributie carburanti, in zece tari europene. In Romania, reteaua este operata prin intermediul OMV Petrom, parte a grupului OMV, alaturi de statiile OMV din Bulgaria si Serbia. Reteaua OMV Romania numara 158 de statii, prima statie sub acest brand OMV fiind deschisa inca din anul 1999. Statiile OMV ofera mai mult decat carburanti, fiind adevarate centre multifunctionale de servicii.
Pe langa carburantii de performanta OMV MaxxMotion, clientii OMV pot beneficia de servicii moderne de spalare auto, pot savura Cafeaua VIVA, noile sandvisuri proaspat preparate si au la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare.
Pentru informatii suplimentare:
Web:    http://www.omvpetrom.com
Social:    http://www.facebook.com/PetromRo
    http://www.youtube.com/PetromRomania
    http://www.linkedin.com/company/petrom/
    http://www.instagram.com/omvpetrom/   

IMG 1725Centrul EGAL LupeniCentrul EGAL Babadag

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut