0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Sculptura „Măști” a lui Vlad Olariu, pusă la licitație în beneficiul Crucii Roșii Române

Casa de Licitații A10 by Artmark scoate la licitație în data de 28 martie a.c., lucrarea lui  Vlad Olariu, „Măști” , ce participă la acest eveniment în scop caritabil. Prețul de pornire al lucrării este de 2.000 de euro și în urma vânzării, fondurile obținute vor fi donate către una dintre cauzele umanitare ale Crucii Roșii Române.  

În aceeași licitație vor fi expuse vânzării și alte lucrări ale mai multor artiști de renume: Costin Ioniță cu  „Hidra”, Oscar Han  cu lucrarea  „Sărut” (cu prețul de pornire de 1.200 de euro), Ion Jalea, cu lucrarea, „Chip de copil (Regele Mihai)” (de la 400 de euro), Felix Aftene cu „Despre zbor” (de la 5.000 de euro), George Apostu – cu „Jertfă” (de la 4.000 de euro), Ion Alin Gheorghiu cu „Himeră” (de la 1.000 de euro).

Toate aceste lucrări și multe altele pot fi întâlnite la Palatul Cesianu-Racoviță din str. C.A. Rosetti nr. 5, la Galeriile Artmark. Programul este zilnic cu intrare liberă, de luni până duminică, în intervalul 10.00-20.00. Licitația de sculptură va avea loc la 28 martie, de la ora 19.00, atât la sediul Galeriilor Artmark, cât și online, pe platforma Artmark Live.

A10 by Artmark a deschis expoziția dedicată primei Licitații de Sculptură de anul acesta. Vizitatorii Galeriilor Artmark pot vedea (în perioada 12-28 martie) atât opere ale pilonilor sculpturii moderne românești – Oscar Han, Ion Jalea, Mac Constantinescu, Romul Ladea, cât și lucrări ale unor importanți reprezentanți postmoderni și contemporani – Paul Neagu, George Apostu, Aurel Vlad, Napoleon Tiron, Ion Irimescu. Un secol de sculptură! Din care fac parte și mai tinerii artiști Lucian Smău, Daniel Rădulescu ori Costin Ioniță, a cărui „Hidra” a fost de curând, la Iași, una dintre piesele centrale ale evenimentului „Luna Sculptorilor Români”.

 Ion Alin Gheorghiu HimeraHidra sculpturaGeorge Apostu JertfaFelix Aftene Zbor

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut