0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar misiunilor de intervenție în situaţii de urgenţă și operațiunilor de ajutorare desfăşurate în întreaga ţară.

Prin acest parteneriat, Rompetrol acoperă întreaga cantitate de carburant necesară pentru 86 de autoturisme şi peste 200 de echipamente de intervenţie (generatoare, motopompe, bucătării campanie etc.) utilizate de Crucea Roșie Română în misiunile sale umanitare din ţară sau străinătate.

Vehiculele noastre, inscripţionate cu emblema de Cruce Roşie, sunt ambasadori ai binelui şi ai păcii, indiferent de drumurile pe care le au de parcurs. Prin intermediul lor, le transmitem celor aflaţi în nevoie că ajutorul este aproape. Combustibilul este indispensabil vehiculelor de intervenţie rapidă şi celor care asigură transportul ori aprovizionarea în zonele afectate de dezastre naturale. Datorită parteneriatului cu Rompetrol, estimăm că vom reuşi să oferim suport şi intervenţie de urgenţă în cazul a sute de mii de beneficiari din România”, a declarat Adrian Halpert, directorul general al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR).

Rompetrol este un partener al societăţii civile, contribuind prompt şi în mod practic la soluţionarea situaţiilor de criză cu care se confrunta membrii comunităţii, preţuind şi prioritizând viaţa, siguranţa şi starea de bine a oamenilor. De-a lungul anilor am contribuit cu mijloace financiare şi carburant pentru susţinerea misiunii mai multor organizaţii implicate în proiecte de sănătate, protecţia mediului, educaţie şi cultură”, dezvăluie Bauyrzhan Nugumanov, Chief Retail Officer.

De-a lungul anilor, Rompetrol a fost un partener constant al Crucii Roşii Române, oferind carburant pentru logistică, contribuind la susţinerea operaţiunilor specializate de căutare şi salvare şi la furnizarea de ajutor umanitar în Turcia după dezastrul provocat de cutremurul din 2023.

Crucea Roşie Română este activă în România din 1876 neîntrerupt, fiind aliniată la standardele internaţionale ale Mişcării de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie şi prezentă în toate judeţele din ţară, desfăşurând diverse proiecte de-intervenţie la dezastre, prim ajutor, restabilirea legăturilor familiale, programe sociale, educaţie pentru sănătate, drept internaţional umanitar, migraţie.

Urmăreşte proiectele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România pe: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok.

Urmăreşte proiectele de implicare în comunitate ale Rompetrol pe: Facebook, Instagram, Youtube, şi mobile app (Rompetrol GO).

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut