0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Primele materiale achizitionate din donatia facuta de Timisoreana catre Crucea Rosie Romana au ajuns la Spitalul „Dr.Victor Babes” Timisoara

300 de combinezoane, 230 de perechi de ochelari de protectie, 1500 de masti medicale, 1.000 de cutii cu manusi si 50 de Kit-uri SARS-CoV-2 Real Time RT-PCR cu ajutorul carora pot fi realizate 1.200 de teste pentru diagnosticarea COVID-19, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes” Timisoara. Materialele, in valoare de 500.000 de lei, au fost achizitionate din donatia facuta in luna aprilie de Timisoreana catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente urgente si necesare pentru spitalele din Romania in lupta impotriva COVID-19.

Donatia este parte a initiativei nationale #separatidarimpreuna, demarata in luna aprilie de Timisoreana alaturi de Crucea Rosie Romana, pentru a veni in sprijinul spitalelor din Romania in care au fost si sunt tratati romanii afectati de noul tip de coronavirus.

„Chiar daca in aceasta perioada am fost separati, am demonstrat ca putem fi impreuna. Suntem bucurosi ca primele materiale achizitionate din donatia facuta de Timisoreana au ajuns deja la spitalul „Dr. Victor Babes” din Timisoara. Le multumim tuturor celor aflati in linia intai in Timisoara, dar si din toata Romania, pentru eforturile facute in salvarea vietilor celor afectati de COVID-19. Iar partenerilor nostri – Crucea Rosie Romana – le multumim pentru toata implicarea si pentru faptul ca ni s-au alaturat in initiativa #separatidarimpreuna. Continuam sa ramanem alaturi de romani intrucat, doar impreuna putem depasi aceasta perioada dificila ”, a declarat Iulia Dobre – Senior Brand Manager Timisoreana.

In cadrul initiativei nationale #separatidarimpreuna, toti cei care si-au dorit sa se alature au putut sa o faca donand echivalentul a 2 euro prin SMS la numarul 8827 cu textul: DONEZ sau, donand online pe website-ul: www.separatidarimpreuna.ro. Pana acum, din aceste donatii, s-au strans peste 190.000 de lei iar toti banii rezultati astfel, vor avea aceeasi destinatie: achizitionarea de echipamente urgente si necesare pentru spitalele din Romania in lupta impotriva COVID-19.

 „Multumim tuturor pentru donatiile facute in cadrul acestei initiative. Este minunat sa vedem ca, desi de la distanta, romanii ne-au fost alaturi, sustinand cauza noastra umanitara. Eforturile facute de personalul medical roman au fost si sunt uriase, iar aceste echipamente si materiale de protectie care au ajuns la Spitalul „Dr.Victor Babes” din Timisoara sunt vitale. Lupta nu s-a terminat inca, tocmai de aceea este necesar sa ramanem impreuna”, a completat Lucian Trif, Director al filialei Crucea Rosie Timis.

***
Despre Timisoreana
Fabricata inca de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprenta peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut