0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Otter da startul campaniei de strangere de donatii pentru Crucea Rosie Romana, „The Otter Shoes”

Pantofii sunt facuti sa isi duca purtatorii pe noi si pe noi drumuri. Cand raman uitati in dulap, este momentul sa mearga mai departe.

Cum in Romania programele de colectare incaltaminte sunt destul de rare, retailerul Otter Distribution – prin intermediul magazinului online Otter.ro, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si sustinut de lantul de curatatorii profesionale Total Wash, a conceput o campanie prin care incurajeaza oamenii sa doneze incaltaminte in stare buna. Campania se va derula in perioada 6 august – 5 septembrie 2018, pe tot teritoriul Romaniei, iar detalii despre proiect pot fi gasite pe www.theottershoes.ro.

Sub umbrela “Pass them on – Da-i (pantofii) mai departe” Otter a realizat un mecanism prin care, clientii sai pot dona, fara niciun efort, incaltamintea in stare buna care nu ii mai reprezinta sau pe care, pur si simplu ajung sa nu o mai poarte. Astfel, incepand cu 6 august, orice comanda facuta pe otter.ro aduce la livrare un curier pregatit sa preia un colet cu incaltaminte in stare buna, pentru a fi donata beneficiarilor Crucii Rosii Romane. Pentru ca donatiile sa ajunga la un numar cat mai mare de oameni, Otter pune la dispozitia fiecarui vizitator al site-ului optiunea de a solicita gratuit un curier, care sa ajunga la el si sa ridice o pereche de incaltaminte.

Cristina Bazavan, PR si organizator de evenimente culturale, alaturi de actorul Marius Manole au fost primii care s-au alaturat acestui demers, fiind si primii donatori. Astfel, cate o pereche de pantofi, insotita de povestea pe care a avut-o alaturi de fiecare dintre cei doi, vor pleca spre cineva care are mai multa nevoie.

Prin aceasta campanie Otter, impreuna cu partenerii sai, isi doreste sa isi indrume clientii catre un stil de viata responsabil, incurajand-i sa priveasca si aspectul utilitatii incaltamintei, dincolo de valoarea sa emotionala. De fiecare data cand cumpara o pereche noua de incaltaminte, pot dona o alta in stare buna, pentru ca altcineva sa se poata bucura de ea pe mai departe.

„Prin aceasta campanie de CSR ne dorim sa ajutam oamenii pentru care expresia  este o nevoie reala. Deoarece ne propunem sa strangem un numar cat mai mare de donatii pentru beneficiarii Crucii Rosii Romane, am gandit acest proiect, intr-o prima faza, ca o actiune de constientizare, urmata de facilitarea procesului de donare, prin sprijinul acordat tuturor celor care vor sa se implice.  Ne incurajam clientii sa adopte o regula simpla, care sa ii ajute sa isi organizeze spatiul din dulap si care va aduce un ajutor unei alte persoane: cand cumperi un articol de incaltaminte, doneaza unul din garderoba proprie. Cu siguranta fiecare dintre noi avem cel putin o pereche de incaltaminte care doar ne ocupa loc in dresing sau dulap si poate este cazul sa lasam pe altcineva sa se bucure de ea, cineva care chiar are nevoie acum de o pereche de pantofi.” spune Cristi Movila, Director Departament Online, in cadrul Otter Distribution.

“Ne bucuram ca facem parte din aceasta campanie pentru ca un mecanism national gratuit de colectare a articolelor de incaltaminte si imbracaminte nu exista inca. Cand Otter ne-a contactat, am spus DA, fara sa stam pe ganduri si speram sa ajungem la cat mai multi oameni si sa ii convingem sa se implice.” a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Asa ca, din aceasta luna, oricine isi poate face loc pentru o noua pereche de incaltaminte foarte simplu – donand!

fb post mariusthe otter shoes 3 copy cover 800

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut