0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Johnson & Johnson Romania doneaza Crucii Rosii Romane 300 000 de lei pentru achizitia de echipamente individuale de protectie necesare profesionistilor din domeniul sanatatii din prima linie in gestionarea COVID-19

Pentru a sprijini efortul profesionistilor din domeniul sanatatii din prima linie in gestionarea COVID-19, Johnson & Johnson Romania doneaza 300.000 de lei Crucii Rosii Romane pentru achizitia de echipament individual de protectie si echipament necesar unitatilor de terapie intensiva. Crucea Rosie Romana se va coordona cu autoritatile statutului in vederea distribuirii acestor echipamente.

Totodata, compania Johnson & Johnson Romania raspunde si solicitarii primite din partea Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) prin oferirea unui sprijin financiar de 50.000 de lei pentru protejarea pacientilor diagnosticati cu cancer, care, in aceasta perioada, fac parte din categoria persoanelor vulnerabile cele mai expuse la COVID-19. Dincolo de amenintarea pe care noul coronavirus o reprezinta pentru viata lor, pacientii oncologici sunt la risc in eventualitatea intreruperii tratamentului. Pentru majoritatea acestor pacienti, in principal cu varste peste 60 de ani, este critica deplasarea in siguranta la spital in vederea administrarii medicatiei si un prim pas in acest sens este echipamentul individual de protectie care va fi achizitionat de asociatia de pacienti.

Sévan Kaloustian, Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale
Johnson & Johnson Romania, a spus: „De-a lungul timpului, compania noastra s-a implicat de nenumarate ori in gestionarea unora dintre cele mai severe crize din domeniul sanatatii. Din nou, ne confruntam cu o criza de sanatate publica si este nevoie de efortul tuturor pentru a-i face fata si pentru a o controla. Asa cum am anuntat, raspundem acestei pandemii pe mai multe directii care presupun atat eforturile companiei noastre in dezvoltarea vaccinului candidat COVID-19, cat si demersurile pe care le facem pentru a sprijini efortul local al comunitatilor din care facem parte. Pentru a fi puternici, este important sa ramanem alaturi unii de ceilalti.”

Johnson & Johnson Romania a dezvoltat deasemenea si un program logistic, sustinut printr-o investitie totala de 300.000 de lei, al carui obiectiv este asigurarea transportului pacientilor la spitale pentru administrarea medicatiei, in cazurile in care acest lucru este necesar. Totodata, mijloace alternative pentru administrarea medicamentelor injectabile vor fi puse la dispozitia pacientilor care au nevoie de acest lucru.

Pentru gestionarea pandemiei COVID-19, Johnson & Johnson echivaleaza donatiile facute individual de angajatii sai din intreaga lume, intr-o paritate de dolar la dolar, pana la suma de 1 milion de dolari, pentru a sprijini organizatiile Fondul de Solidaritate COVID-19 (COVID-19 Solidarity Response Fund) si Campania de Lupta impotriva Coronavirusului a Fundatiei Centrului de Prevenire si Control a Bolilor (CDC Foundation Combat Coronavirus Campaign).

Despre Johnson & Johnson
In cadrul Johnson & Johnson, credem ca o sanatate buna sta la baza vietilor vibrante, a comunitatilor prospere si a progresului. De aceea, de mai bine de 130 de ani, am depus toate eforturile pentru a mentine sanatatea oamenilor, la orice varsta si in orice etapa a vietii. Azi, in calitate de cea mai mare si mai extinsa companie din lume dedicata ingrijirii sanatatii, ne intarim angajamentul de a ne folosi aceasta dimensiune in slujba binelui. Facem eforturi sa imbunatatim accesul si accesibilitatea, sa cream comunitati mai sanatoase si sa oferim posibilitatea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla, sa aiba o buna sanatate mintala, un corp sanatos si sa beneficieze de un mediu inconjurator sanatos. Cu pasiune, stiinta si prin inovatie ne propunem sa schimbam profund traiectoria sanatatii pentru umanitate. Aflati mai multe pe www.jnj.com. Urmariti-ne pe @JNJNews.

Despre Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson
In cadrul Janssen, lucram pentru a crea un viitor in care afectiunile sunt de domeniul trecutului. Noi suntem Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson si ne concentram activitatea pentru a transforma aceasta perspectiva in realitate pentru pacientii din intreaga lume. Luptam impotriva bolilor prin stiinta, imbunatatim accesul prin mecanisme inovatoare si vindecam lipsa de speranta prin pasiune. Activitatea noastra este dedicata acelor domenii medicale in care putem face cea mai mare diferenta: oncologie, neurostiinte, imunologie, boli infectioase si vaccinuri, boli cardiovasculare si de metabolism si hipertensiune pulmonara. Pentru mai multe informatii, vizitati www.janssen.com. Urmariti-ne si pe @JanssenGlobal.

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut