0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Grupul NEPI Rockcastle sprijină lupta împotriva Covid19 și donează 150.000 de euro Societăților Naționale de Cruce Roșie din Europa Centrală și de Est

NEPI Rockcastle, principalul investitor si dezvoltator de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est, sustine demersurile de preventie a raspandirii Covid19 si doneaza 150.000 de euro catre Federatia Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie – Regiunea Europa. Banii vor fi alocati in functie de nevoile medicale pentru achizitia de materiale si produse dezinfectante necesare combaterii raspandirii virusului, dar si pentru campanii de informare a populatiei.
Fondurile vor fi distribuite catre mai multe Societati Nationale de Crucea Rosie din Europa Centrala si de Est: Romania, Polonia, Serbia, Croatia, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia si Slovacia. Sumele vor fi utilizate pentru produsele vitale in acest moment: masti de protectie, sapun, dezinfectant de maini, servetele si alte produse de igiena.
In plus, NEPI Rockcastle intentioneaza sa deruleze prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din Romania si o campanie sustinuta de strangere de fonduri de la donatori individuali. Astfel, fiecare persoana care doreste sa contribuie o va putea face din confortul propriei locuinte, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale. Toate sumele colectate vor fi sprijini eforturile Crucii Rosii Romane in lupta impotriva raspandirii virusului.  
Apel la solidaritate catre societate si parteneri
Implicat in proiecte sociale importante pentru fiecare comunitate in care isi desfasoara activitatea, NEPI Rockcastle a sustinut numai pe parcursul anului trecut peste 80 de ONG active in zona de sustinere sociala, sanatate, educatie si mediu. NEPI Rockcastle a facut un apel catre aceste ONG-uri, cu scopul de a redirectiona o parte dintre donatii catre cauze ce sunt in prima linie de preventie a raspandirii Covid19, si are confirmarea unora dintre acesti parteneri ca vor contribui activ in perioada care urmeaza cu donatii si sustinere pentru campaniile Covid19.

Despre NEPI Rockcastle
NEPI Rockcastle este principalul grup de investitii si dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est.
Grupul detine un portofoliu de proprietati exceptionale, avand o pozitie dominanta in Romania, Polonia si Slovacia si o prezenta puternica in Croatia, Bulgaria, Ungaria, Republica Ceha, Serbia si Lituania.
Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timisoara, City Park Mall din Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Galati, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamt, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Shopping City Ramnicu Valcea, Shopping City Buzau.

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut