0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Giurgiu implemeteaza in scoli campania “ESTI COMPETENT PE PIATA MUNCII? ALEGE SA FII ALEGEREA!”

In perioada 12-16 martie 2018, Filiala de Cruce Rosie Giurgiu a derulat campania “ESTI COMPETENT PE PIATA MUNCII? ALEGE SA FII ALEGEREA!” in cadrul proiectului “Interventii integrate pentru ocuparea fortei de munca in regiunea de cooperare transfrontaliera, Giurgiu – Ruse INTERREG V – A ROMANIA – BULGARIA”.

Campania are drept scop constientizarea populatiei inactive pe piata muncii, a somerilor, cu privire la importanta dobandirii competentelor multiple care sa ii califice spre obtinerea unui loc de munca, dar si de creare a unor efecte similare de constientizare asupra populatiei tinere care urmeaza sa fie inserata pe piata muncii, cu referire la asigurarea unei educatii care sa le ofere sanse mai mari de angajare.

In acest sens, echipa de proiect a fost la Liceul Teoretic Nicolae Cartojan si la Grupul Scolar Economic Ion Barbu din municipiul Giurgiu unde s-a intalnit cu sute de elevi carora le-a vorbit despre acest subiect, incurajandu-i sa dobandeasca informatii si competente prin intermediul cursurilor de initiere si de calificare care ulterior sa-i determine pe angajatori sa ii aleaga pe ei, in detrimentul altor contracandidati.

29177302 1799628660119887 5213121403689841777 n

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut