0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Fundatia Telekom Romania, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana ajuta persoanele nevoiase din judetul Olt

In sezonul rece, persoanele din categorii vulnerabile sunt cele mai afectate. Fundatia Telekom Romania si Crucea Rosie Romana au venit in sprjinul persoanelor nevoiase din judetul Olt cu alimente de baza si hrana calda. 

Ieri,  17 ianuarie a.c., 1,5 tone de alimente greu perisabile si 200 de pachete cu hrana calda au ajuns la 50 de familii cu multi copii, batrani singuri sau persoane cu dizabilitati din satele Corbu, Burdulesti, Ciuresti, Buzesti si Milcoveni din comuna Corbu. Beneficiarii au fost selectati pe baza achetelor sociale realizate de primaria locala. Astfel, fiecare beneficiar a primit la domiciliu pungi cu alimente greu perisabile si  pachete cu hrana calda.

“Suntem alaturi de Crucea Rosie de peste 15 ani, sprijinindu-le initiative umanitare. Pentru a avea comunitati puternice avem nevoie sa ne unim fortele pentru a le ajuta sa treaca peste perioadele dificile. Este trist ca exista inca zone in care oamenii se lupta cu saracia crunta si cu neputinta, de aceea este nevoie de cat mai multe astfel de actiuni de intrajutorare” a declarat Ionela Paunica, Director Executiv, Fundatia  Telekom Romania.

 “Familiile sarace din mediul rural resimt mult mai mult lipsurile si grijile de zi cu zi in timpul iernii. De aceea Crucea Rosie isi dubleaza interventiile de ajutorare in sezonul rece. Multumim partenerului nostru Telekom Romania care s-a alaturat si de aceasta data misiunii noastre umanitare. ” a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

 Alimentele au fost donate si distribuite de catre Fundatia Telekom Romania, cu ajutorul voluntarilor Telekom si Crucea Rosie filiala Olt.

 DSC 0162

IMG 5969

IMG 6702

IMG 6749

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut