0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Domestos sustine “Campania nationala de informare si preventie CORONAVIRUS” implementata de Crucea Rosie Româna cu o donatie de produse in valoare de peste 70,000 euro

Domestos a raspuns apelului Crucii Rosii Române, organizatie umanitara cu expertiza in prevenirea si combaterea imbolnavirilor, cu o donatie de produse de dezinfectie, igiena si igienizare, in valoare de peste 70,000 euro. Donatia vine in sustinerea campaniei nationale de informare si constientizare a populatiei pentru limitarea raspândirii pe teritoriul României a noului COVID-19, realizata in parteneriat cu Guvernul României si cu celelalte institutii ale statului implicate.

Produsele sunt distribuite in transe saptamânale. Prima transa a continut 5,000 de bucati Domestos dezinfectant pe baza de clor, 5,000 de bucati spray dezinfectant universal si 5,000 de sapunuri Dove. in urmatoarele 4 saptamâni vor fi donate produse Domestos, in sticle de 0,75l si de 1,25l.

Toate produsele donate sunt distribuite de Crucea Rosie Româna catre persoanele fara apartinatori, aflate in autoizolare sau izolare la domiciliu, in centre de plasament sau camine pentru batrâni, precum si familiilor nevoiase din zonele cele mai expuse la raspândirea virusului COVID-19, precum localitatile de frontiera.

“In aceasta perioada, suntem cu totii mai constienti de nevoia unei igiene corespunzatoare si ne bucuram ca, impreuna cu Crucea Rosie Româna, putem ajuta la mentinerea igienei pentru a proteja sanatatea populatiei. stim de la medici ca preventia este esentiala, asa ca spalatul pe mâini si dezinfectarea suprafetelor trebuie sa devina un obicei. Acesta este un crez pe care il promovam zi de zi prin campania «Domestos sustine igiena in scoli», prin care construim sau renovam grupuri sanitare si oferim produse de dezinfectie”, a declarat Camelia Pop, Brand Manager Domestos & Savo Unilever South Central Europe.

“Avem convingerea ca, prin promovarea masurilor corecte de igiena, oamenii vor fi mai atenti si mai responsabili atât cu ei insisi, cât si cu cei din jurul lor.  incercam totodata sa oferim, acolo unde este nevoie, si materialele care sa ajute sa se puna in aplicare masurile de igiena si de protectie”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Rosii Române.

Pâna acum, 20,000 de produse au ajuns la beneficiarii din intreaga tara, iar livrarea transelor urmatoare, insumând 15,000 de produse, va continua pâna pe 7 aprilie.

Despre Unilever South Central Europe
Unilever urmareste crearea unui viitor mai bun, in fiecare zi. ii ajutam pe oameni sa arate bine, sa se simta bine si sa ia ce e mai bun din viata, cu branduri si servicii care sunt benefice atât pentru consumatorii nostri, cât si pentru alti oameni. Unilever unul dintre liderii globali pe piata bunurilor de larg consum  cu operatiuni puternice in peste 100 de tari si vânzari in peste 180 de tari.  Prin campania „Domestos sustine igiena in scoli” ne propunem sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de igiena din scolile din România, dar si la cresterea nivelului de constientizare a importantei igienei in rândul populatiei.

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut