0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Crucea Rosie Romana si Sanofi Romania, impreuna intr-o noua campanie umanitara

Crucea Rosie Romana si Sanofi Romania isi consolideaza parteneriatul, unindu-si eforturile intr-o noua colaborare. Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare (medicamente fara prescriptie medicala si suplimente alimentare) va dona ghiozdane echipate cu rechizite, masti si dezinfectanti catre 70 de copii din judetul Calarasi, care provin din familii cu posibilitati materiale reduse.

Initiativa este o continuare a campaniei umanitare „Toti pentru sanatate, sanatate pentru toti”, desfasurata in perioada februarie – mai 2020, in 20 de orase din Romania. Peste 5.000 de produse dedicate ingrijirii sanatatii au fost colectate de la populatie in cele peste 50 de farmacii partenere, cu ajutorul a aproximativ 200 voluntari din Crucea Rosie si Sanofi Romania. Produsele colectate au ajuns la 36 de unitati beneficiare: asociatii pentru copii defavorizati, camine pentru persoane varstnice si centre de ingrijiri paliative.
Suplimentar, Sanofi Romania a facut o donatie financiara de 200.000 RON catre Crucea Rosie Romana pentru proiecte dedicate ingrijirii sanatatii.

„Am fost impresionati de mobilizarea romanilor in campania „Toti pentru sanatate, sanatate pentru toti”. Si de data aceasta oamenii au inteles ca fiecare dintre noi poate contribui, donand produse de prima necesitate in ingrijirea sanatatii persoanelor mai putin norocoase, care au acces limitat la produse si servicii medicale. De asemenea, ii multumim partenerului nostru Sanofi Romania pentru donatia financiara, fondurile fiind directionate catre lupta impotriva COVID-19. Suntem onorati sa avem alaturi de noi parteneri asa cum este Sanofi, implicati in problemele comunitatii. Le multumim pentru tot sprijinul, atat material, dar mai ales uman si ma bucur sa continuam colaborarea cu o noua initiativa dedicata copiilor” – Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

„Sanatatea si educatia sunt doua domenii esentiale, ambele greu incercate in contextul pandemic. Ne bucuram ca prin parteneriatul cu Crucea Rosie facilitam accesul persoanelor defavorizate la produse pentru ingrijirea sanatatii si ajutam copiii din familii cu posibilitati financiare reduse sa aiba cele necesare pentru scoala. Campania „Toti pentru sanatate, sanatate pentru toti” a avut impact pentru ca nu am fost singuri! Ni s-au alaturat oamenii inimosi care au donat, farmaciile care au gazduit actiunile de colectare si nu in ultimul rand voluntarii, atat colegii mei din Sanofi Romania, cat si reprezentantii din Crucea Rosie Romana. Le multumesc tuturor pentru implicare! Cred ca una dintre lectiile acestui an a fost ca impreuna suntem mult mai puternici si ii putem ajuta pe cei defavorizati sa aiba o viata mai sanatoasa si mai implinita” –     Dr. Iulia Rosian, General Manager Consumer Healthcare Sanofi Romania & Moldova.

Campania „Toti pentru sanatate, sanatate pentru toti” a fost organizata in: Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Gura Humorului, Medias, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu Mures.

Romanii au donat produse din urmatoarele categorii: durere, antispastice, raceala si gripa, tuse si durere in gat, produse pentru sistemul digestiv (protectoare hepatice, laxative, antiacide, probiotice), suplimente alimentare (produse pe baza de magneziu, vitamine si minerale), produse de prim-ajutor (bandaje, plasturi), produse pentru bebelusi (servetele umede, biberoane) si produse de igiena personala (periute si paste de dinti).
 
Despre Sanofi
Misiunea Sanofi este sa fie alaturi de persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate.
Suntem o companie biofarmaceutica globala dedicata sanatatii umane, oferind solutii inovatoare de tratament si preventie. Le suntem aproape si celor care sufera de boli rare, dar si milioanelor de persoane care au fost diagnosticate cu o boala acuta sau cronica.
Cu ajutorul a peste 100.000 de angajati in 100 de tari, Sanofi transforma inovatia stiintifica in solutii pentru sanatate pretutindeni in lume.
Sanofi, Empowering Life
Despre Sanofi Romania
Sanofi Romania este unul dintre liderii industriei farmaceutice locale, avand un portofoliu complex, gestionat prin intermediul a 4 divizii: ingrijire medicala primara (General Medicines – diabet, boli cardiovasculare, medicamente mature), ingrijire specializata (Specialty Care – boli rare, scleroza multipla, oncologie), vaccinuri (Sanofi Pasteur) si medicamente fara prescriptie si suplimente alimentare (Consumer HealthCare). Aducem stiinta si inovatia mai aproape de pacientii din Romania!

Toti pentru sanatate sanatate pentru toti

Ghiozdane donatie Sanofi 2

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut