0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Crucea Roșie Română, gazda evenimentului: Leadership Communications Meeting

În perioada 8-9 noiembrie, Bucureștiul a fost gazda unui eveniment semnificativ în domeniul umanitar: Leadership Communications Meeting. Această întâlnire a fost organizată de Crucea Roșie Română, Crucea Roșie Americană și Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC).

Au participat directorii generali ai Societăților Naționale de Cruce Roșie din Bulgaria, Moldova, Polonia, România, Ungaria și Ucraina, împreună cu experți în fundraising și specialiști în comunicare, precum și șefii de misiune în România a Comitetului Internațional de Cruce Roșie și IFRC și dna. Kate Forbes, reprezentantul Comitetului director al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie. Deschiderea evenimentului a fost realizată de doamna Camalia Șucu, președintele Crucii Roșii Române.

În cadrul acestui forum de excelență, au fost examinate și discutate exemple de bune practici în comunicare, alături de modele de succes legate de ultimele evoluții în colectarea de fonduri. Participanții au avut oportunitatea de a explora și împărtăși tehnici și metode inovatoare, contribuind astfel la dezvoltarea continuă în acest domeniu esențial pentru acțiunile umanitare.

Unul dintre obiectivele principale ale întâlnirii a constat în identificarea soluțiilor comune pentru provocările similare întâlnite în domeniile comunicării și colectării de fonduri. Această inițiativă a fost întâmpinată cu entuziasm și susținere de către Crucea Roșie Americană și Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie, pentru care adresăm sincere mulțumiri.

În cadrul evenimentului, participanții au avut privilegiul de a vizita Sediul Central al Crucii Roșii Române, unde au interacționat cu echipa de conducere a organizației, consolidând astfel legăturile între Societățile Naționale de Cruce Roșie.

La încheierea acestui eveniment de excepție, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți participanții pentru contribuția lor valoroasă la o întâlnire dinamică și constructivă. În urma acestei experiențe, subliniem cu încredere că, împreună, organizația noastră umanitară devine mai puternică, mai inovatoare și, mai presus de toate, constituie o familie unită, dedicată nobilei misiuni de a aduce ajutor și speranță în comunitățile aflate în nevoie.

4l9a7673 optimized4l9a7709 optimized4l9a7784 optimized4l9a7778 optimized4l9a7787 optimized4l9a7751 optimized4l9a7726 optimized4l9a7696 optimized4l9a7667 optimized4l9a7666 optimized4l9a7661 optimized4l9a7660 optimized4l9a7652 optimized4l9a7647 optimized4l9a7644 optimized

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut