0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Crucea Roșie Română are un nou director general

Crucea Roșie Română anunță numirea domnului Adrian Halpert în funcția de director general interimar. Domnul Halpert, cunoscut jurnalist cu o vastă experiență în domeniul mass-media, conduce organizația începând din data de 2 octombrie a.c.

Numirea noului director general vine ca un răspuns la necesitatea de a aduce o perspectivă modernă și inovatoare în conducerea organizației și de a răspunde multiplelor provocări umanitare într-un context marcat de crize globale și regionale.

„Îi spunem bun venit domnului Adrian Halpert în familia Crucii Roșii Române. Suntem convinși că noul lider va aduce o nouă energie și o abordare proactivă care vor contribui semnificativ la modernizarea organizației și la eficientizarea activităților noastre umanitare”, a declarat președintele organizației, doamna Camelia Șucu. „De asemenea, vreau să-i mulțumesc fostului director general, domnul Ioan Silviu Lefter în numele tuturor pentru întreaga sa activitate și devotamentul său față de Crucea Roșie Română. Domnul Ioan Silviu Lefter va rămâne în familia Crucii Roșii Române pe post de consilier al președintelui, experiența sa de peste 13 ani la conducerea organizației și cunoștințele sale acumulate în această perioadă ne vor ajuta cu siguranță și pe viitor în misiunea noastră umanitară”, a ținut să specifice președintele Crucii Roșii Române.

La început de mandat, domnul Adrian Halpert a declarat la întâlnirea cu noii colegi din instituție: „Este o onoare și o responsabilitate imensă să fiu numit director general interimar al Crucii Roșii Române. Cu toții avem o datorie morală să ne implicăm în sprijinirea celor în nevoie și sunt hotărât să continui și să dezvolt munca valoroasă a acestei organizații”.

Domnul Halpert va aduce o abordare deschisă și un focus asupra digitalizării și transparenței în activitatea organizației. El va colabora strâns cu echipa Crucii Roșii pentru a continua să ofere ajutor celor aflați în nevoie și pentru a consolida misiunea umanitară a organizației.

Ultimele Stiri

SummerChoir 2024 vizual (1)

SummerChoir la Ateneul Român, concert caritabil de muzică corală în beneficiul centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române

Soliști de renume la nivel internațional se reunesc sâmbătă, 20 iulie, la Ateneul Român din București sub...

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Sari la conținut