0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.
0

ani de umanitate

Caută
Close this search box.

Crucea Rosie Romana are cel mai bun coordonator de voluntari din tara

Reprezentantul Crucii Rosii Romane, Andreea Furtuna a primit premiul pentru cel mai bun coordonator de voluntari al anului in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor organizata de Federatia VOLUM.

Andreea Furtuna este Manager proiecte tineret si voluntariat in cadrul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania incepand din anul 2009. A coordonat sute de voluntari si a implementat zeci de proiecte si parteneriate nationale si internationale. Sociabila, zambitoare si plina de initiativa, Andreea Furtuna este omul care stie sa stranga in jurul ei oameni deosebiti cu care realizeaza activitati frumoase in beneficiul celor mai vulnerabile persoane.

Gala Voluntarilor a avut loc miercuri, 14 decembrie la Palatul Ghica din Bucuresti si este cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din intreaga tara. In acest an in cadrul competitiei au fost inscrise 188 de aplicatii si au fost alesi 108 finalisti pentru cele patru categorii: Proiectul de Voluntariat al anului, Voluntarul anului, Coordonatorul de voluntari al anului, Centrul de voluntariat al anului. Povestile finaliste au fost analizate de catre cei 30 de membri ai juriului: reprezentanti ai institutiilor publice, companii, institute sau organizatii neguvernamentale cu expertiza in domeniile din competitie.

Ultimele Stiri

varstnici valea plopului

„Acasă” după 812 zile. 40 de vârstnici, majoritatea bolnavi, s-au întors în Ucraina cu ajutorul Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a facilitat repatrierea a 40 de cetățeni ucraineni, după 812 zile petrecute în România...

Camelia Sucu ziua crucii rosii romane 4 iulie

4 iulie, Ziua Crucii Roșii Române – Mesajul președintelui Camelia Șucu

Societatea Națională de Cruce Roșie din România aniversează, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate în...

rompetrol 1

Rompetrol pune în mișcare Crucea Roșie Română

Rompetrol este partenerul de mobilitate al Crucii Roșii Române. În această calitate, compania va furniza carburantul necesar...

Anunt angajare manipulant

ANUNȚ ANGAJARE – Manipulant depozit

ANUNȚ ANGAJARE -Manipulant depozit 1 poziție full time Condiții minime: Rezistență la efort fizic Atenție distributivă, capacitate...

Sari la conținut